Digimon Paradijs
Digimon Paradijs
De Site
Welkom
Nieuws
Info
Digimon Analyzer
Digimon: The Movie
Seizoen 2
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Multimedia
Seizoen 1
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Ruilkaarten
Serie 1
Serie 2
Battle Cards
Starter Serie 1
Booster Serie 1
Booster Serie 2
Booster Serie 3
Movie Promo's
Games
Digimon World
Multimedia
Midi Files
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Contact
E-mail

Apocalymon

Apocalymon Nummer: 118
Level: Mega
Soort: Onbekend
Type: Onbekend
Aanvallen: Darkness Zone
Aanvallen: Big Bang
Aanvallen: Death Claw
Aanvallen: Virus Grenade
Aanvallen: Total Annihilation

De Digidestined waren naar de Digitale Wereld gebracht om een reden. Het duurde tot de laatste twee afleveringen van seizoen 1 voordat we daar achterkwamen en dat een duistere macht, Apocalymon, probeerde om Digiworld te vernietigen. Deze Digimon leek op geen enkele andere Digimon die de Digitale Wereld was binnengedrongen en was langzaam bezig om het systeem te vernietigen. Hij was opgebouwd uit allerlei Digimon die in de loop der tijd niet goed waren gedigivolved waardoor er allerlei brokstukjes waren achtergebleven. Het enige dat hij zijn hele leven had gekend was de pijn, het verdriet en het leiden dat door dit verlies werd veroorzaakt, waardoor zijn hart zo koud als staal was geworden en er geen ruimte meer was voor plezier, liefde of andere goede dingen in zijn leven.

Toen hij tegenover de Digidestined stond dreef hij de spot met hen en vertele hij dat hij had gewacht op deze dag waarop hij hen eindelijk zou vernietigen en daarmee dus een eind zou maken aan de voorspelling. Hij liet hun Digimon terug digivolven naar hun Rookiesvorm en vernietigde hun tags en crest. Op deze manier ontnam hij hen alle hoop om hem te kunnen vernietigen. Want hoe konden ze nu zonder tags en crests hun Digimon laten digivolven?

Maar de Digidestined waren uitverkoren omdat ze de tags en crests niet nodig hadden om hun Digimon te laten digivolven. Ze hadden de kracht in zich. En toen ze zich dat uiteindelijk realiseerden werkten ze samen als een team, en zelfs Apocalymon kon hun toen niet tegenhouden.

Deze Digimon staat officieel vermeld als 'Onbekend' voor zowel Level, Soort als Type.

Paradijzen
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Affiliates
Affiliate?