Digimon Paradijs
Digimon Paradijs
De Site
Welkom
Nieuws
Info
Digimon Analyzer
Digimon: The Movie
Seizoen 2
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Multimedia
Seizoen 1
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Ruilkaarten
Serie 1
Serie 2
Battle Cards
Starter Serie 1
Booster Serie 1
Booster Serie 2
Booster Serie 3
Movie Promo's
Games
Digimon World
Multimedia
Midi Files
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Contact
E-mail

Hoe het begon

Het begint allemaal met het klimaat dat van slag is. Op sommige plekken ligt er sneeuw terwijl het hartje zomer is en weer andere plaatsen worden geteisterd door onnatuurlijke droogte of overstromingen.

Tai heeft van dit alles nog niets gemerkt. Hij is met zijn vrienden Matt, Izzy, Joe, T.K., Sora en Mimi op zomerkamp. Tai ligt wat te luieren in een boom en er lijkt niets aan de hand te zijn. Totdat het plotseling ook daar begint te sneeuwen terwijl het midden in de zomer is. Als de sneeuwstorm weer gaat liggen gaan de vrienden naar buiten om in de sneeuw te spelen. Ze zien vreemd genoeg iets dat lijkt op het noorderlicht, dat normaliter nooit kan voorkomen in de streek waar zij zich bevinden. Het licht wordt heftiger en er lijkt zelfs kortsluiting te ontstaan in de lucht. Zeven meteoren slaan in in de sneeuw dicht bij het groepje kinderen. Even later komen er zeven apparaatjes (de digivices) omhoog zweven uit de sneeuw en ze pakken allemaal één zo'n apparaatje. De hemel begint te kolken en onze vrienden worden een andere dimensie in gezogen.

Als Tai ontwaakt schrikt hij van een roze monstertje, dat beweert zijn vriend te zijn en op hem gewacht te hebben. Het monstertje heet Koromon. Izzy duikt op en ook hij wordt vergezeld door een ander roze monstertje, Motimon. De twee monstertjes vertellen dat Tai en Izzy nu op een plek genaamd File Island zijn in Digiworld. En dat ze zelf digitale monsters zijn, maar liever Digimon genoemd worden. Tai klimt in een boom om op onderzoek uit te gaan en om de omgeving te verkennen. Hij ziet al snel dat het een voor hem onbekende wereld is. Hij spiedt de omgeving verder af door zijn miniverrekijker en ziet opeens een enorme rode vliegende kever, een Kuwagamon. Kuwagamon is een kwaadaardige Digimon en hij valt Tai aan. Koromon probeert Tai te verdedigen maar hij is gewoon te klein. Tai en Koromon vallen uit de boom. Kuwagamon blijft aanvallen en Tai, Izzy en hun Digimon slaan op de vlucht. Ze verstoppen zich in een soort digitale boom.

Als Kuwagamon is verdwenen horen ze Sora roepen en gaan ze weer naar buiten. Ook Sora heeft een Digimon aan haar zijde, Yokomon. Er verschijnt nog een Digimon, genaamd Tokomon, en hij is het nieuwe maatje van T.K. Matt komt aangelopen met een Tsunomon onder zijn arm. Ook angsthaas Joe komt in paniek aangerend, omdat hij wordt achternagezeten door Bukamon. Hij schrikt nog meer als hij de Digimon van de anderen ziet. De Digimon en de kinderen stellen zich aan elkaar voor. De Digimon zeggen van zichzelf dat ze best leuk zijn, heel erg trouw zijn, prachtig haar hebben (maar soms helemaal kaal zijn), plezant zijn en ook heel erg lief zijn.

Mimi ontbreekt nog, maar niet voor lang. Gillend komt ze in gezelschap van haar Digimon, genaamd Tanemon, aangerend. Ze worden echter op de hielen gezeten door Kuwagamon. Met zijn allen slaan ze weer op de vlucht. Ze worden in het nauw gedreven op een rotspunt. De Digimon proberen de kinderen te verdedigen, maar ze zijn gewoon te klein en te zwak. De aanval van Kuwagamon is even afgeslagen, maar niet voor lang. Als Kuwagamon opnieuw aanvalt, staan de Digimon erop dat ze opnieuw gaan vechten. Opeens beginnen de apparaatjes van de kinderen te gloeien. Zeven lichtstralen vallen uit de hemel op de Digimon en ze digivolven allemaal naar een hoger niveau. Koromon digivolvet naar Agumon, Motimon naar Tentomon, Yokomon naar Biyomon, Tokomon naar Patamon, Tsunomon naar Gabumon, Bukamon naar Gomamon, end Tanemon naar Palmon. Door het digivolven zijn ze sterker geworden en met hun nieuwe aanvallen lijkt het erop dat ze Kuwagamon hebben verslagen. De kinderen vieren samen met hun Digimon de overwinning. Kuwagamon komt nog 1 keer te voorschijn en door zijn aanval breekt de rotspunt af waar de kinderen op staan en met zijn allen storten ze naar beneden het ravijn in.

Paradijzen
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Affiliates
Affiliate?