Digimon Paradijs
Digimon Paradijs
De Site
Welkom
Nieuws
Info
Digimon Analyzer
Digimon: The Movie
Seizoen 2
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Multimedia
Seizoen 1
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Ruilkaarten
Serie 1
Serie 2
Battle Cards
Starter Serie 1
Booster Serie 1
Booster Serie 2
Booster Serie 3
Movie Promo's
Games
Digimon World
Multimedia
Midi Files
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Contact
E-mail

De Geboorte van Greymon

De kinderen vallen nog steeds naar beneden in de richting van de rivier onder hen. In een poging om de kinderen te redden gebruiken sommige Digimon hun vliegeigenschappen. Biyomon probeert Sora op te tillen, en Patamon en Tentomon proberen T.K. en Izzy te redden. Maar de kinderen zijn te zwaar en ze blijven naar beneden vallen. Palmon gebruikt haar aanval Poison Ivy om zich aan de rotsen vast te klemmen, maar het stuk rots breekt af. Gamamon gebruikt zijn speciale aanval, Marching Fishes, die een hele school vissen bij elkaar roept, om de kinderen en de andere Digimon op te vangen. Snel probeert de school vissen weg te zwemmen, maar de in het water vallende rotsblokken en Kuwagamon veroorzaken een vloedgolf. Uiteindelijk spoelen ze aan op de oever van de rivier.

De kinderen hijsen zichzelf uit de rivier en nemen de situatie op. Ze merken op dat de Digimon die ze in het begin hebben ontmoet, zijn veranderd in nieuwe Digimon. Zelfs de Digimon kunnen echter niet uitleggen hoe het digivolven in zijn werk gaat. Het enige dat ze weten is dat ze niet hadden kunnen digivolven zonder de kinderen.

Tai stelt voor om naar de oceaan te lopen, die hij vanuit de boom had zien liggen. Joe heeft een ander idee daarover maar voordat hij dat plan heeft toegelicht zijn de anderen al op pad gegaan, en hij haast zich om ze in te halen. Na enige tijd komen ze aan bij de oceaan waar vreemd genoeg een aantal telefooncellen staan. Een van de telefoons gaat over maar voordat Tai de telefoon kan beantwoorden is het rinkelen al weer gestopt. Ze besluiten om te gaan bellen voor hulp, maar ze krijgen alleen maar hele gekke antwoorden. Zo is de tijd 45 kilometer per uur en 90 seconden en het weer voor morgen zonnig met ijsjes.

Terwijl de kinderen overdenken wat ze nu moeten doen, blijft Joe stug door bellen. Ze hebben honger gekregen en ze inventariseren wat ze allemaal bij zich hebben. Sora heeft een noodpakket bij zich. Izzy heeft zijn laptop, een digitale camera en een mobiele telefoon. T.K. heeft wat snoepjes bij zich. Mimi heeft lucifers, een kompas en een zaklamp. Dan zien ze dat Joe de tas met noodrantsoenen draagt. Tai en Agumon beginnen te eten, maar de andere Digimon zeggen dat ze zelf wel voor hun eten kunnen zorgen.

Gomamon en Biyomon voelen dat er een kwaadaardige Digimon in de buurt is. Plotseling worden alle telefooncellen vernietigd door waterstralen die vanuit de grond omhoog schieten. Dan komt er een Shellmon uit het zand omhoog gekropen die de kinderen en hun Digimon aanvalt. De Digimons proberen te vechten, maar doordat ze nog niet gegeten hebben zijn ze te zwak. Alleen Agumon, die wel wat heeft gegeten, heeft genoeg kracht om aan te blijven vallen, maar zijn speciale aanval Pepper Breath heeft geen enkel effect op Shellmon. Tai probeert zijn vriendje te helpen, maar hij wordt gevangen in een van de tentakelachtige poten van Shellmon. Even later is ook Agumon gevangen onder een poot van Shellmon. Terwijl Agumon verpletterd dreigt te worden kijkt hij toe hoe Shellmon langzaam het leven uit Tai knijpt.

Dan begint het speciale apparaatje van Tai te gloeien en digivolvet Agumon naar een hoger niveau, Greymon. Greymon vecht met Shellmon en met zijn speciale aanval Nova Blast verslaat hij Shellmon. Na het gevecht verandert Greymon terug naar Agumon.

Nadat iedereen weer is bijgekomen van de schrik en het gevecht, geven de kinderen bijna al hun eten aan de Digimon om ze sterk te houden. Nu alle telefooncellen zijn vernietigd hebben ze geen reden meer om op het strand te blijven. Want ze bedenken dat als er telefooncellen zijn er ook mensen moeten zijn, en dus gaan ze op zoek naar die mensen.

Paradijzen
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Affiliates
Affiliate?