Digimon Paradijs
Digimon Paradijs
De Site
Welkom
Nieuws
Info
Digimon Analyzer
Digimon: The Movie
Seizoen 2
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Multimedia
Seizoen 1
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Ruilkaarten
Serie 1
Serie 2
Battle Cards
Starter Serie 1
Booster Serie 1
Booster Serie 2
Booster Serie 3
Movie Promo's
Games
Digimon World
Multimedia
Midi Files
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Contact
E-mail

Garurumon

De kinderen staan op een klif en kijken uit over de zee. Ze horen gegrom achter zich en uit de struiken komt een Digimon te voorschijn. Tentomon zegt dat het een Monochromon is, een ogenschijnlijk goedgeaarde Digimon. Maar dan komt er nog een Monochromon te voorschijn en zitten ze midden in een territorium gevecht. Snel rennen ze weg en laten ze de Monochromons achter zich.

Na een lange wandeling, en wat gezanik van Mimi, komt de groep bij een groot meer met een klein eiland dat via een smal pad toegankelijk is. Op het eiland zien ze een treinstel waarvan opeens de lichten gaan branden. Ze rennen er naar toe om te kijken of er iemand in zit, maar de trein is leeg. Ze kijken nog even rond maar ze kunnen niets vinden. Ze krijgen inmiddels ook weer honger en ze gaan op zoek naar eten.

Na het eten wordt het tijd om te gaan slapen. Mimi merkt op dat een warme deken nodig heeft. Tai begint Gabumon te plagen en zegt dat Mimi misschien zijn vacht wel steelt en zijn staart zal afhakken. Matt laat Tai stoppen met zijn gepest en staat op het punt om met hem slaags te raken. Joe komt echter tussen beiden en vindt dat ze de komende nacht prima dienst zouden kunnen doen als wakers. Tai neemt de eerste wacht op zich, Matt de tweede, vervolgens Izzy en Joe de laatste. Iedereen gaat terug naar de trein om te gaan slapen behalve Tai en Agumon.

Als iedereen slaapt zegt Matt tegen Gabumon dat hij bij T.K. moet gaan slapen. Gabumon vraagt waarom, maar Matt wil niet toegeven dat hij zich wat zorgen maakt om T.K. T.K., die nog niet vast in slaap is, hoort de conversatie en bedankt zijn broer, waardoor Matt even bloost. Buiten zitten Tai en Agumon bij het vuur, maar Tai is behoorlijk moe en om niet in slaap te vallen loopt hij naar het water om wat water in zijn gezicht te gooien. Op weg naar het water stapt Tai op een rood ding in de grond, dat vervolgens iets beweegt. Terwijl Tai zijn gezicht wast duikt Matt achter hem op. Ze praten wat en Tai komt tot de ontdekking dat T.K. en Matt halfbroers zijn.

Matt rent plotseling over het pad naar het strand van het meer en begint op zijn mondharmonica te spelen. Gabumon komt naast hem zitten en complimenteert Matt over de mooie muziek. Tai gaat weer naar het vuur en een klein stukje brandend hout rolt uit het vuur op het rode ding in de grond en het ding begint weer te bewegen en ook het hele eiland beweegt nu. Er stijgen bubbels op uit het water en vervolgens komt er een Digimon boven die lijkt op een zeeslang. Het is Seadramon. Seadramon trekt het eiland, dat aan zijn staart zit, met zich mee, duikt onder water, raakt de bodem en botst tegen een aantal telefoonpalen aan die in het midden van het meer staan. Matt en Gabumon duiken in het water en zwemmen naar het eiland toe.

De andere Digimons beginnen Seadramon aan te vallen. Tai zegt tegen Agumon dat hij moet digivolven, maar het lijkt erop dat hij het nu niet kan. Matt roept vanuit het water naar T.K. die vervolgens naar de rand van het eiland rent. Het eiland begint weer te schudden en T.K. valt in het water. Gomamon duikt achter T.K. aan en redt hem. Matt laat Gomamon T.K. terugbrengen naar het eiland, terwijl hij samen met Gabumon de aandacht trekken van Seadramon. Gabumon valt aan maar Seadramon slaat hem weg met zijn staart. Matt wordt onder water getrokken en Seadramon grijpt hem vast met zijn staart. T.K. vraagt Patamon om Matt te redden, maar hij kan het niet omdat hij niet sterk genoeg is. Dan begint de digivice van Matt te gloeien en Gabumon digivolvet naar Garurumon. Garurumon redt Matt en verslaat Seadramon. Na het digivolvet Garurumon terug naar Gabumon.

Iedereen is blij dat ze allemaal weer in orde zijn, maar Joe vraagt zich af hoe ze nu van het eiland moeten komen. Gomamon springt in het water en roept zijn visvriendjes op die het eiland naar de oever van het meer duwen. Eenmaal weer met vaste grond onder hun voeten komen ze er al redenerend achter dat elke keer als een van hen in de problemen zit hun eigen Digimon digivolvet om ze te redden. Iedereen gaat weer slapen. Matt speelt nog even op zijn mondharmonica en T.K. zegt tegen Matt dat hij de beste is.

Paradijzen
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Affiliates
Affiliate?