Digimon Paradijs
Digimon Paradijs
De Site
Welkom
Nieuws
Info
Digimon Analyzer
Digimon: The Movie
Seizoen 2
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Multimedia
Seizoen 1
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Ruilkaarten
Serie 1
Serie 2
Battle Cards
Starter Serie 1
Booster Serie 1
Booster Serie 2
Booster Serie 3
Movie Promo's
Games
Digimon World
Multimedia
Midi Files
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Contact
E-mail

Meramon

De kinderen lopen door een bos waar overal heel veel verkeersborden staan. Ze horen een zoevend geluid en zien een zwart, op een tandwiel lijkend, voorwerp door de lucht vliegen. Ze vervolgen hun tocht en komen aan bij een woestijn met een heleboel telefoonpalen. Daar zien ze dat het zwarte tandwiel (Black Gear) inslaat op een berg.

Op hun tocht door de woestijn merkt Sora op dat er geen telefoondraden tussen de palen lopen. Mimi herinnert de anderen aan de vreemde telefooncellen en de vreemde trein die ze al eerder zijn tegengekomen. Tai lijkt in de verte iets te zien en door zijn miniverrekijker ziet hij een dorpje en water. Snel gaan ze naar het dorpje toe. Op de top van de berg zien we dat het zwarte tandwiel zich los maakt uit de grond en binnendringt in een vurig wezen.

De kinderen komen aan in het dorpje en tot hun verbazing wonen daar een heleboel Yokomons. Biyomon praat even met de Yokomons en hij vertelt Sora dat de Yokomons iedereen hebben uitgenodigd voor het diner van die avond. Izzy vraagt zich af wat ze dan te eten zullen krijgen, maar T.K. onderbreekt zijn gedachten omdat hij een fontein met vers water ziet. Een Yokomon vertelt dat het water van een bron op de top van de berg Mount Miharashi komt en dat het het beste water ter wereld is. T.K. vraagt waar Mount Miharashi is en alle Yokomons wijzen naar dezelfde berg. T.K. zegt dat berg een actieve vulkaan is, maar een Yokomon zegt dat de hitte alle ziektekiemen doodt. Op de bergtop zien we dat de vlammen van het vurige wezen steeds groter worden.

In het dorpje komen er opeens vlammen uit de fontein en al het water verdampt. Ook al het water uit het meertje is verdwenen. Matt herinnert iedereen aan het zwarte tandwiel dat is ingeslagen op Mount Miharashi. Een van de Yokomon vertelt dat de berg wordt bewaakt door Vuurdigimon genaamd Meramon en dat de inslag van het zwarte tandwiel misschien de watertoevoer heeft be´nvloed. Tai pakt zijn miniverrekijker om naar de berg te kijken en hij ziet Meramon, die pijn lijkt te lijden, de berg komt afrennen.

Meramon rent in de richting van het dorpje en alles dat hij aanraakt verbrandt. Iedereen slaat op de vlucht naar het schip dat zichtbaar is geworden op de bodem van het lege meer. Terwijl de kinderen de Yokomon helpen om op het schip te komen, ziet Sora dat Biyomon niet bij haar is. Biyomon helpt de Yokomons aan de rand van het meer. Sora zegt dat Biyomon zichzelf in veiligheid moet brengen, maar Biyomon luistert niet. Sora besluit om naar Biyomon toe te gaan. De Yokomons zijn inmiddels allemaal in veiligheid. Meramon is nu vlak in de buurt van Biyomon. Meramon schiet vuur op Biyomon en Biyomon rolt naar beneden het meer in. Gelukkig kan Sora Biyomon opvangen en Biyomon gaat terug naar boven en valt Meramon aan. Maar de aanvallen van Biyomon hebben alleen tot gevolg dat Meramon groter groeit, en Biyomon rolt weer naar beneden. De andere Digimons komen nu helpen maar ook hun aanvallen zorgen ervoor dat Meramon alleen maar nog groter groeit. Biyomon staat weer op en digivolvet vervolgens naar Birdramon. Birdramon valt Meramon aan en weet het zwarte tandwiel uit het lichaam van Meramon te verdrijven en te vernietigen. Na het gevecht digivolvet Birdramon weer terug naar Biyomon.

Ze keren allemaal terug naar het dorpje. Meramon verontschuldigt zich voor het feit dat hij hen aangevallen heeft en de Yokomons vergeven hem omdat het niet echt zijn schuld was. Meramon keert daarna terug naar Mount Miharashi. Het is tijd voor het avondeten en de Yokomons serveren kommetjes met op groene rijst lijkende dingetjes. Ze beginnen allemaal te eten, behalve Sora en Joe en ze moeten lachen om de opmerking van Joe dat hij allergisch is voor dit eten. Sora besluit het verhaal door te vertellen dat Biyomon dan wel klein mag zijn, maar dat ze een groot hart heeft.

Paradijzen
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Affiliates
Affiliate?