Digimon Paradijs
Digimon Paradijs
De Site
Welkom
Nieuws
Info
Digimon Analyzer
Digimon: The Movie
Seizoen 2
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Multimedia
Seizoen 1
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Ruilkaarten
Serie 1
Serie 2
Battle Cards
Starter Serie 1
Booster Serie 1
Booster Serie 2
Booster Serie 3
Movie Promo's
Games
Digimon World
Multimedia
Midi Files
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Contact
E-mail

De Bliksem van Kabuterimon

Na een lange wandeling besluit de groep om even te rusten. Izzy begint op zijn computer te werken, maar die werkt nog steeds niet. Tai begint op de computer te slaan, maar dat werkt natuurlijk ook niet echt. Dan ziet Tai in de verte rook en hij staat te popelen om met Agumon op onderzoek uit gaan. Izzy krijgt eindelijk zijn computer aan de praat, maar de batterijen zijn bijna leeg. Met zijn allen gaan ze op pad naar de rookpluimen en ze ontdekken dat de rook wordt veroorzaakt door een fabriek. Ze gaan naar binnen maar ze zien niemand de machines bedienen. Ze besluiten om in kleine groepjes op onderzoek uit te gaan. Tai, Agumon, Sora, Biyomon, Joe en Gomamon gaan de ene kant op en de rest gaat andere kant op. De tweede groep met Matt, Izzy, Mimi, TK en hun Digimon vinden een ruimte met een enorme batterij.

Tai en de anderen komen in een ruimte terecht waar ze een Digimon genaamd Andromon vinden. Andromon zit vast in een machine. Als ze hem proberen eruit te trekken, verliest Tai zijn grip en hij valt tegen een hendel aan die de machine in beweging zet. Dan verdwijnt er een Black Gear in het been van Andromon. Uiteindelijk lukt het ze om Andromon uit de machine te bevrijden. Maar in plaats van dankbaar te zijn, valt Andromon de kinderen aan. Agumon vernietigt het dak en het neerstortende puin valt op Andromon. Snel rennen de kinderen er vandoor.

De andere groep is nog steeds bij de grote batterij. Izzy probeert een manier te vinden om zijn computer op de batterij aan te sluiten. Matt, Mimi, TK en hun Digimon verlaten Izzy om verder rond te kijken in de fabriek. Ze komen in een gedeelte waar machines in elkaar gezet worden. Izzy en Tentomon vinden een opening en gaan de batterij in. De wanden van de batterij zijn aan de binnenkant bedekt met allerlei tekens. Izzy veegt een stukje van een teken weg en opeens gaat alle stroom in de fabriek uit..

Tai en de anderen stoppen met rennen als de lichten uitgaan en ze horen en zien dat Andromon weer achter hen aan zit. Andromon valt ze aan met een Lightning Blade maar ze weten die te ontwijken en rennen snel verder.

Izzy gebruikt een zwarte viltstift om het uitgeveegde stukje weer te tekenen en vervolgens is er weer stroom. Terwijl Izzy van alles en nog wat op zijn computer intikt, praat hij met Tentomon over de tekens op de muur. Uiteindelijk leidt dat tot een vraag die bij Izzy een herinnering oproept. De herinnering toont een jongere Izzy die door een kier van de deur naar twee mensen kijkt (zijn ouders?), die zeggen dat ze Izzy iets zouden moeten vertellen, maar het nog niet doen. Tentomon onderbreekt de herinnering en hij wijst naar het computerscherm. De woorden dwarrelen over het scherm. Ook de digivice van Izzy begint op te lichten.

Matt en de anderen bekijken nog steeds de machines, maar nu staan ze bij een machine die de apparaten weer uit elkaar haalt.

Izzy en Tentomon kijken naar de computer die nu een tekening toont van File Island. Opeens begint Tentomon te schreeuwen van pijn en de digivice van Izzy begint te knipperen. Izzy doet zijn computer uit en de pijn van Tentomon is weg en ook de digivice is weer uit.

Matt, Mimi en TK zijn op het dak van de fabriek en praten over wat de fabriek nu eigenlijk doet en waar ze de uitgang zouden kunnen vinden. Izzy voegt zich weer bij de groep van Matt en hij vertelt dat hij heeft ontdekt dat digitale informatie in Digiworld een levend iets is. De groep van Tai komt ook aangerend en gebaart de anderen dat ze moeten rennen. Matt vraagt waarom maar het antwoord krijgt hij vanzelf als Andromon een deel van de vloer opblaast en hen aanvalt. Agumon en Gabumon digivolven naar Greymon en Garurumon en vallen Andromon aan, maar ze zijn niet sterk genoeg en krijgen een pak slaag van Andromon. Tentomon zegt tegen Izzy dat hij het programma dat hij eerder had ingetypt opnieuw moet draaien, want hij heeft het gevoel dat het voor hem de manier is om te digivolven. Als Izzy dat doet beginnen de woorden op het beeldscherm weer te dansen en Tentomon begint te gloeien en digivolvet naar Kabuterimon. Kabuterimon valt Andromon aan, maar niets lijkt invloed te hebben. Izzy ziet kortsluiting in het been van Andromon en hij zegt tegen Kabuterimon om op het been te richten. Kabuterimon voert zijn Electro Shocker uit op het been van Andromon en de Black Gear komt te voorschijn en wordt vernietigd.

Even later is Andromon weer zichzelf. Hij bedankt de kinderen en de Digimons en laat ze een uitgang van de fabriek zien, het riool. Ze nemen afscheid en gaan het riool in. TK vraagt aan Izzy of dat computerprogramma ook Patamon kan laten digivolven. Izzy probeert het maar het lijkt niet te werken. Tai en Agumon willen wel even helpen door op zijn computer te slaan, maar in plaats daarvan slaan ze elkaar.

Paradijzen
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Affiliates
Affiliate?