Digimon Paradijs
Digimon Paradijs
De Site
Welkom
Nieuws
Info
Digimon Analyzer
Digimon: The Movie
Seizoen 2
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Multimedia
Seizoen 1
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Ruilkaarten
Serie 1
Serie 2
Battle Cards
Starter Serie 1
Booster Serie 1
Booster Serie 2
Booster Serie 3
Movie Promo's
Games
Digimon World
Multimedia
Midi Files
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Contact
E-mail

Toy Town

De kinderen lopen door het riool op zoek naar een uitgang. Ze zingen liedjes, waardoor Sora wordt herinnerd aan thuis. Een voor een denken ze aan wat ze het meeste missen. Terwijl ze daar over nadenken komt er een hele horde aangestormd, die op uitwerpselen lijkende troep naar de kinderen gooien! De kinderen slaan op de vlucht en via een zijgang komen ze uiteindelijk uit het riool. De Numemons, die niet van fel zonlicht houden, staken de achtervolging.

Mimi ziet een hele verzameling frisdrankautomaten en ze probeert om er een flesje uit te krijgen. Als de voorkant van de machine valt blijkt er echter een Numemon in te zitten. Gelukkig is het zonnig en durft de Numemon niet echt naar buiten te komen. Als de Numemon Mimi probeert te versieren, beledigt Mimi hem. Op dat moment drijven er wolken voor de zon en overal komen er Numemons te voorschijn uit de machines. De kinderen slaan op de vlucht. Het is ieder voor zich!

Drie Numemons achtervolgen Mimi en Palmon. Mimi and Palmon draaien zich om om in de tegenaanval te gaan en Palmon probeert de Numemons weg te jagen. Voordat Palmon echter iets kan doen slaan de Numemons in paniek op de vlucht. Niet voor Palmon maar voor Monzaemon, een enorme op een teddybeer lijkende Digimon. Monzaemon valt Mimi en Palmon aan, die op hun beurt door een Numemon worden geholpen om te schuilen in een greppel. Nadat Monzaemon uit het zicht is verdwenen gaan Mimi en Palmon op weg naar de woonplaats van Monzaemon, Toy Town.

Als ze daar arriveren komen ze daar de andere kinderen tegen, die zich echter heel vreemd gedragen. Ze spelen als zombies met het speelgoed! Of speelt het speelgoed met hen?? Mimi en Palmon dwalen door de straten en in een van de huizen vinden ze een afgesloten kist waar alle Digimons van de kinderen in zitten opgesloten. Het lukt Mimi niet om de Digimons te bevrijden. Eenmaal weer buiten worden ze opnieuw aangevallen door Monzaemon. De Numemons schieten te hulp door de Hearts Attack van Monzaemon, die ze verlamt en onder zijn invloed brengt, op te vangen. Ondertussen digivolvet Palmon naar haar volgende niveau, Togemon. Togemon en Monzaemon beginnen al boksend te vechten. Uiteindelijk weet Togemon met haar Needle Spray de Black Gear uit Monzaemon te verdrijven.

Even later vertelt Monzaemon hoe de Black Gear hem be´nvloed heeft. Hij wilde het speelgoed helpen door het speelgoed kinderen te geven om mee te spelen nadat ze waren afgedankt. Nu hij weer bij zijn positieven is gekomen stuurt hij de kinderen weer op pad, maar dit maal zoals het zou moeten, namelijk met een Hearts Attack met een knuffel!

Paradijzen
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Affiliates
Affiliate?