Digimon Paradijs
Digimon Paradijs
De Site
Welkom
Nieuws
Info
Digimon Analyzer
Digimon: The Movie
Seizoen 2
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Multimedia
Seizoen 1
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Ruilkaarten
Serie 1
Serie 2
Battle Cards
Starter Serie 1
Booster Serie 1
Booster Serie 2
Booster Serie 3
Movie Promo's
Games
Digimon World
Multimedia
Midi Files
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Contact
E-mail

De wraak van Ikkakumon

Het weer is kouder geworden en iedereen, behalve Joe, is vastbesloten om van eventuele sneeuw te gaan genieten. Joe is alleen maar bang dat hij een koutje zal oplopen. Als ze het bos uitkomen zien ze een dat het land bedekt is met sneeuw. In de verte zien stoom boven de horizon uit komen, en waar stoom is, is warm water! Ze vinden een warmwaterbron, maar de bron is kokend heet en dus veel te heet om in te zwemmen. Tussen de bronnen vindt T.K. een koelkast, waarin zich vreemd genoeg eieren bevinden. Joe is weer bang dat de eieren niet eetbaar of giftig zijn, maar de anderen kunnen de verleiding van eten niet weerstaan. De maaltijd bestaat dus uit gebakken en gekookte eieren. Joe maakt zich nog steeds zorgen en denkt aan thuis. Ene voor denken ze aan hun favoriete gerecht met eieren en het gevoel van heimwee kruipt weer naar boven.

Joe is nog steeds een beetje humeurig en bijna raakt hij slaags met Gomamon. Hij gaat terug naar de rest van de groep en daar ziet hij dat Matt en Tai bijna met elkaar op de vuist gaan over het feit of ze nu wel of niet Infinity Mountain moeten beklimmen. Tai wil met alle geweld verder de berg op, maar Matt maakt zich zorgen over de mogelijke gevaren die ze op de steile berg kunnen tegenkomen. Joe probeert de twee kemphanen te kalmeren, maar het enige dat hij bereikt is dat hij in de discussie betrokken raakt. Sora weet uiteindelijk het geruzie te stoppen. Joe is ontmoedigd door het gebeuren, waaruit is gebleken dat hij niet de verantwoordelijke leider van de groep kan zijn die hij zou willen zijn.

Als de anderen slapen, besluit Joe om stiekem te berg te beklimmen en alvast te verkennen. Gomamon hoort Joe wegsluipen en hij staat erop om mee te gaan. Samen klimmen ze naar boven tot er plotseling Black Gears exploderen uit de top van de berg en in de rondte vliegen. Uit de nachtelijke duisternis verschijnt Unimon, een sterke Digimon die op een eenhoorn lijkt. Hij is een vredelievende Digimon totdat hij geraakt wordt door een Black Gear, die in zijn rug blijft zitten.
Onder invloed van de Black Gear begint Unimon Joe en Gomamon aan te vallen!
Sora wordt wakker en ze ontdekt dat Joe is verdwenen. Snel maakt ze iedereen wakker om hem te gaan zoeken. Ondertussen gaat het gevecht op de berg verder en Unimon bestookt Joe en Gomamon met zijn Aerial Attack. Ze staan op het punt om te verliezen als plotseling Birdramon met Sora komt aangevlogen en Unimon uit de lucht stoot.

Ook Tai is inmiddels gearriveerd en Agumon digivolvet naar Greymon en valt vervolgens aan. Unimon is te echter te snel en schakelt Agumon en Birdramon een voor een uit. Joe springt op de rug van Unimon en probeert de Black Gear los te trekken. Hij verliest echter zijn grip en valt naar beneden en dreigt te pletter te slaan op de rotsen. Gomamon kan Joe nu niet in de steek laten en hij digivolvet naar zijn kampioen vorm, Ikkakumon! Ikkakumon gebruikt zijn Harpoon Torpedo en met een goed gericht schot weet hij de Black Gear uit de rug van Unimon te schieten. Unimon vliegt vervolgens weg.

Joe en Gomamon zijn de helden van de dag. Iedereen maakt zich op om de klim naar de top van Infinity Mountain te maken. Eenmaal bovengekomen komen ze tot de ontdekking dat er eigenlijk niets bijzonders te zien is.

Paradijzen
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Affiliates
Affiliate?