Digimon Paradijs
Digimon Paradijs
De Site
Welkom
Nieuws
Info
Digimon Analyzer
Digimon: The Movie
Seizoen 2
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Multimedia
Seizoen 1
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Ruilkaarten
Serie 1
Serie 2
Battle Cards
Starter Serie 1
Booster Serie 1
Booster Serie 2
Booster Serie 3
Movie Promo's
Games
Digimon World
Multimedia
Midi Files
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Contact
E-mail

Het gezicht van het Kwaad

De kinderen vervolgen hun tocht op Infinity Mountain, maar op een gegeven moment lopen ze vast. Ondertussen arriveert Leomon op de berg om op onderzoek te gaan naar de Black Gears. Leomon wordt aangevallen Ogremon, zijn aartsvijand. Leomon is de beschermer van de goede Digimons. Hun gevecht wordt onderbroken door Devimon, een krachtige kwaadaardige Digimon. Hij beveelt beide Digimons om hem te gehoorzamen en hij gebruikt zijn Touch of Evil om Leomon te dwingen om dat te doen.

Tai maakt een kaart van het eiland, maar de anderen begrijpen helemaal niets van de kaart. Ze gaan verder op pad totdat ze Leomon tegenkomen. Ze zijn allemaal opgelucht, want Leomon is een goede Digimon, maar plotseling valt Leomon hen aan! Ze slaan op de vlucht. Tai verliest zijn kaart, die verbrandt als Agumon met zijn Pepper Breath Tai probeert te beschermen tegen Leomon.

Ogremon verschijnt ook en de kinderen zitten nu gevangen tussen de twee Digimons. Alle Digimons van de kinderen digivolven, behalve Patamon. Devimon kijkt van een afstand toe en ziet dat de kinderen het geheim van samenwerken al hebben ontdekt. De kinderen staan op het punt om de kwaadaardige Digimons te verslaan, als ze opeens bedreigd worden door een lawine. Hun Digimons vernietigen de vallende stenen en na de lawine zijn de kwaadaardige Digimons verdwenen.

De Digimons zijn moe, doordat het deze dag zelfs twee keer zijn gedigivolved. In de verte zien ze een hotel en ze maken dankbaar gebruik van deze gelegenheid om even lekker bij te komen. In de hal hangt een schilderij van een engel. In de keuken vinden ze een gedekte tafel en uiteindelijk overwint de honger hun gezonde verstand en valt iedereen aan op het eten. Na het eten gaan ze lekker in bad, de jongens en de meisjes apart. Joe is wat verlegen om in bad te komen maar de andere jongens weten hem over te halen om toch lekker in bad te komen. En na het badderen bereidt iedereen zich voor op een lekkere nachtrust. Terwijl ze langzaam in slaap dommelen, denken ze na over thuis en hun familie.

Devimon komt te voorschijn uit het schilderij van de engel. Tai en Agumon moeten nog even naar het toilet. Daar worden ze geconfronteerd met Ogremon. Devimon heeft de illusie van het hotel gecreŽerd en nu laat hij die illusie in het niets verdwijnen. Iedereen wordt wakker maar Devimon, toch wat bang voor de gezamenlijke kracht van de kinderen, laat de bedden in alle richtingen wegvliegen. Op die manier kunnen de kinderen niet samenwerken en dan kan Devimon ze een voor een vernietigen. De Digimons kunnen echter niet vechten, omdat ook het eten een illusie was en ze dus nog steeds honger hebben. Devimon gebruikt de kracht van Black Gears om File Island in stukken te laten breken en alle stukken drijven van elkaar weg.
Leomon probeert Tai te vernietigen. Tai's bed stort neer vlak naast Leomon, en zijn digivice valt op de grond. Plotseling licht de digivice op en heft Devimons controle over Leomon op. Voor Leomon is het nu overduidelijk dat Tai een van de Digidestined is (de enige die Digiworld van de ondergang kunnen redden). Ogremon valt Leomon aan. Leomon beschermt Tai door hem weg te laten drijven op stuk rots. Terwijl Tai en Agumon wegdrijven, neemt Devimon weer de controle over Leomon door zijn Touch of Evil.

Paradijzen
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Affiliates
Affiliate?