Digimon Paradijs
Digimon Paradijs
De Site
Welkom
Nieuws
Info
Digimon Analyzer
Digimon: The Movie
Seizoen 2
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Multimedia
Seizoen 1
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Ruilkaarten
Serie 1
Serie 2
Battle Cards
Starter Serie 1
Booster Serie 1
Booster Serie 2
Booster Serie 3
Movie Promo's
Games
Digimon World
Multimedia
Midi Files
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Contact
E-mail

IJskoude Klappen

Devimon heeft de kinderen verspreid over de fragmenten van File Island. Tai en Agumon landen na hun wilde nachtvlucht in een ijzige omgeving. Agumon probeert de kleren van Tai op te warmen, maar het resultaat is een iets verbrande broek. Ze gaan het eiland verkennen en vinden een rij brievenbussen. Voordat ze die kunnen onderzoeken worden ze aangevallen door Frigimon, een enorme op een sneeuwpop lijkende Digimon! Zijn Subzero Ice Punch bedekt de brievenbussen met een dikke laag ijs.

Tai en Agumon slaan op de vlucht, maar ze komen in een doodlopende kloof terecht. Ze weten nog net onder de benen van Frigimon door te glippen. Tai laat vervolgens zijn voetbal vaardigheden zien en hij schopt Agumon als een bal over het hoofd van Frigimon. Agumon gebruikt zijn Pepper Breath om de Black Gear te vernietigen, die vast zit in de rug van Frigimon. Als Frigimon weer de oude is herinnert hij zich dat hij nog een bed heeft zien vliegen die uiteindelijk is geland op een naburig eiland. Uit dank helpt hij de Tai en Agumon. Hij bevriest het water zodat er een ijsbrug ontstaat over de zee en brengt zo de twee naar het andere eiland.

Ondertussen is het op dat andere eiland met Matt en Gabumon niet zo goed gesteld. Matt is de hele tijd in de kou op zoek geweest naar T.K. en hij is daardoor behoorlijk ziek geworden. Gabumon vindt een grot en hij maakt snel een vuurtje om Matt weer warm te krijgen. Terwijl Gabumon op zoek gaat naar eten, is Matt zo eigenwijs om weer op zoek te gaan naar T.K.. Matt stort uiteindelijk in elkaar en even later vindt Gabumon hem bewusteloos in de sneeuw. Gabumon brengt Matt snel terug naar de grot en om hem warm te krijgen doet hij zijn vacht uit en legt die over Matt heen. De volgende ochtend lijkt Matt weer redelijk hersteld, maar Gabumon heeft een behoorlijke verkoudheid opgelopen.

Tai en Agumon bereiken het eiland en ze vinden de grot waar Matt en Gabumon in verblijven. Tai wil zo snel mogelijk de anderen vinden om daarna de duivelse plannen Devimon een halt toe te roepen. Matt maakt zich echter veel meer zorgen om T.K., waardoor Matt en Tai beginnen te vechten. Al vechtend rollen ze door de sneeuw naar beneden tot over de rand van een klif, maar ze weten zich nog vast te houden. Hun Digimon proberen ze weer omhoog te trekken. Dan verschijnt Mojamon, een harige Digimon met een enorme ijspegel in zijn handen. Hij laat de punt van de klif afbreken en de kinderen storten naar beneden. Hun val wordt gebroken door Frigimon, die ondertussen eten heeft verzameld. Hij geeft Gabumon wat kruiden tegen zijn verkoudheid.

Mojamon is de kinderen gevolgd en Frigimon probeert Mojamon uit te schakelen. Mojamon lijkt de strijd te gaan winnen. Agumon en Gabumon digivolven en samen verslaan ze Mojamon en vernietigen ze Black Gear die in hem zat. Mojamon krimpt dan weer naar zijn normale grootte. Door het gevecht is er een scheur in de bergwand ontstaat en ze zien dat er een heleboel Black Gears achter de bergwand zitten. Garurumon gebruikt zijn Howling Blaster om ze te vernietigen en het eiland begint terug te drijven naar Infinity Mountain. Tai en Matt realiseren zich dat ze moeten samenwerken om Devimon te verslaan en dat ze niets tussen hun vriendschap moeten laten komen.

Paradijzen
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Affiliates
Affiliate?