Digimon Paradijs
Digimon Paradijs
De Site
Welkom
Nieuws
Info
Digimon Analyzer
Digimon: The Movie
Seizoen 2
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Multimedia
Seizoen 1
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Ruilkaarten
Serie 1
Serie 2
Battle Cards
Starter Serie 1
Booster Serie 1
Booster Serie 2
Booster Serie 3
Movie Promo's
Games
Digimon World
Multimedia
Midi Files
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Contact
E-mail

Een aanwijzing uit het digi-verleden

Nadat de kinderen zijn opgesplitst door Devimon, zijn Mimi en Palmon terechtgekomen in een bos op een van de eilanden. Ze gaan op pad en komen al spoedig Sukamon en Chuumon tegen, die proberen tol te vragen voor de doortocht door het bos. Als ze per ongeluk de digivice van Mimi vastpakken verandert hun gedrag, en zijn ze bereid om de twee reizigers gratis door het bos te begeleiden.

Ze komen aan de rand van het eiland en met behulp van de Poison Ivy van Palmon steken Mimi en Palmon over naar het volgende eiland dat voorbij drijft. Daar vinden ze een oude tempel, waar ze Izzy en Tentomon vinden. Izzy is druk bezig om de tekens op de muur van de tempel te ontcijferen. Mimi krijgt genoeg van het wachten, maar Izzy negeert haar geklaag. Mimi wordt boos en ze rent huilend weg de doolhof in. Tentomon volgt haar en Palmon en Izzy blijven achter.

Izzy creŽert uiteindelijk een kaart van de tempel en hij gebruikt de digivices om met Mimi te communiceren. Izzy leidt Mimi door de doolhof, totdat er plotseling een andere Digimon achter Mimi opduikt. Het is Centarumon, een krachtige Digimon die ook onder de invloed verkeert van een Black Gear. Hij valt Mimi en Tentomon aan. Tentomon kan niet digivolven als Izzy niet in de buurt is. Bovendien zitten ze ook nog opgesloten in een doodlopende gang. Net als Centarumon zich voorbereidt om hen te vernietigen, breken Izzy en Palmon van buiten af door de muur heen. Beide Digimons digivolven, maar de Solar Ray van Centarumon stoot iedereen door de muur heen naar buiten. De Digimons verenigen hun krachten en verslaan Centarumon. Als Centarumon de digivices ziet realiseert hij zich dat de kinderen de Digidestined zijn, waarvan wordt in de legendes wordt voorspeld dat ze de enigen zijn die de Digiworld van de ondergang kunnen redden. De tempel die door Centarumon bewaakt wordt, is namelijk gewijd aan de kracht van de digivices.

Terwijl Centarumon zijn verhaal vertelt arriveert Leomon. Hij wil de kinderen vernietigen, maar het is de taak van Centarumon om de Digidestined te beschermen. Hij is echter geen partij voor Leomon en uiteindelijk wordt hij verslagen. Als Leomon op de kinderen afloopt, beschermt Mimi zichzelf door haar tas, waar de digivice aan vast zit, voor zich te houden. Plotseling schiet er een helder licht uit de digivice. Ook Izzy richt zijn digivice op Leomon en door de kracht van de digivices wordt de Black Gear uit Leomon verdreven. Leomon vlucht in paniek.

Eenmaal terug in de ingang van de tempel vestigen Mimi en Izzy hun aandacht op de Black Gears die half in de grond begraven zitten. Izzy begint weer op zijn laptop te werken waardoor Mimi wat geÔrriteerd raakt. Ze geeft het grootste tandwiel een schop, waardoor die in tegengestelde richting begint te draaien. Het eiland begint terug te drijven naar Infinity Mountain.

Paradijzen
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Affiliates
Affiliate?