Digimon Paradijs
Digimon Paradijs
De Site
Welkom
Nieuws
Info
Digimon Analyzer
Digimon: The Movie
Seizoen 2
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Multimedia
Seizoen 1
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Ruilkaarten
Serie 1
Serie 2
Battle Cards
Starter Serie 1
Booster Serie 1
Booster Serie 2
Booster Serie 3
Movie Promo's
Games
Digimon World
Multimedia
Midi Files
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Contact
E-mail

De dansende Digimon

Joe en Gomamon drijven op hun bed rond in de oceaan. Joe is zeeziek en Gomamon heeft al het eten opgegeten. Ze denken dat het geluk hun toelacht als er een krat komt aandrijven, maar helaas voor hen komt Ogremon te voorschijn uit het krat! Hij vernietigt het bed en probeert Joe aan te vallen. Gomamon digivolvet naar Ikkakumon en het lukt hem om Ogremon af te weren. Met Joe op zijn rug zwemt Ikkakumon op weg naar land. Ikkakumon is echter verzwakt en hij digivolvet terug naar Gomamon. Gomamon en Joe zijn erg vermoeid en langzaam zinken ze naar beneden.

Sora is aan het vissen en ze slaat iets groots aan de haak. Het blijkt Joe te zijn! Terwijl Joe slaapt vertelt Gomamon hoe ze hier terecht zijn gekomen. Ze waren allebei naar de bodem van de oceaan aan het zinken, toen hij plotseling een vislijn zag, waar hij Joe aan vast heeft gebonden. En even later werden ze dus door Sora uit het water getrokken. Gomamon zegt dat Joe's vertrouwen in zichzelf door dit gebeuren een behoorlijke deuk heeft opgelopen. Om dat weer een beetje te herstellen, stelt Gomamon voor dat Joe de leider wordt van hun kleine groepje.

Als Joe weer is bijgekomen, gaan ze de omgeving verkennen en uiteindelijk komen ze bij een kerk op de top van een heuvel. Daar zien ze mensen met maskers die op het kerkhof aan het dansen zijn. Een persoon gekleed in een witte jurk leidt hen de kerk in, waar de mensen hun eerbetoon uitbrengen voor Lord Bakemon, een Spookdigimon. Gomamon en Biyomon spuien hun mening over deze enge Digimon, en de priester onthult zijn echte identiteit. Hij is een Bakemon!

Alle mensen in de kerk blijken Bakemons te zijn en ze vallen de kinderen aan. De kinderen vluchten naar buiten maar ook de mensen daar veranderen in Bakemons. De Bakemons vallen de kinderen aan. Gomamon en Biyomon zijn te zwak om te kunnen digivolven. De Bakemons nemen de kinderen gevangen. Gomamon en Biyomon worden in de gevangenis gegooid, maar ze weten de domme Bakemon bewaker een loer te draaien zodat ze eten en de sleutels kunnen bemachtigen. Ondertussen worden Joe en Sora vastgebonden op een altaar en het lijkt erop dat ze geofferd gaan worden! De Bakemons smelten samen en vormen zo Lord Bakemon zelf, waarvan nog nooit iemand zijn echte vorm heeft gezien. Gomamon en Biyomon komen net op tijd en digivolven, maar ze zijn niet sterk genoeg om Lord Bakemon te verslaan.

Joe herinnert zich een versje waardoor Bakemon zijn kracht zou verliezen en hij begint het versje op te zeggen. Wonder boven wonder lijkt het versje te werken en langzaam krimpt Bakemon en wordt hij zwakker, zodat de Digimons hem kunnen vernietigen. Als Bakemon verdwijnt, splijt de grond open en worden er een heleboel Black Gears zichtbaar. De tandwielen breken in stukken en langzaam begint het eiland terug te drijven naar Infinity Mountain.

Paradijzen
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Affiliates
Affiliate?