Digimon Paradijs
Digimon Paradijs
De Site
Welkom
Nieuws
Info
Digimon Analyzer
Digimon: The Movie
Seizoen 2
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Multimedia
Seizoen 1
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Ruilkaarten
Serie 1
Serie 2
Battle Cards
Starter Serie 1
Booster Serie 1
Booster Serie 2
Booster Serie 3
Movie Promo's
Games
Digimon World
Multimedia
Midi Files
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Contact
E-mail

Digibaby Boom

Ook T.K. en Patamon zijn op een van de stukken van File Island terechtgekomen. T.K. is bezorgd over de anderen. Hij is bang en begint te huilen. Patamon wenst dat hij iets zou kunnen doen, maar in zijn huidige vorm is hij niet sterk genoeg. Hij denkt aan Biyomon, die gewoon zou digivolven naar Birdramon en dan weg zou vliegen, maar de gedachte maakt hem alleen maar aan het huilen. T.K. is verrast dat Patamon wenst dat hij zou kunnen digivolven, en hij stelt een paar digivoluties voor. Het vrolijkt Patamon echter niet op en de twee besluiten maar om het eiland te verkennen.

Ze vinden een dorpje dat vol staat met allemaal speelgoed. Ze hebben een tijdje de grootste lol, maar Patamon herinnert T.K. eraan dat op zoek moeten gaan naar de anderen. Als ze verder rondkijken in het dorpje ontdekken ze digi-eieren. Als T.K. over het ei wrijft komt er een baby Digimon, Botamon, uit het ei gekropen. Ze vinden nog veel meer baby Digimon, waaronder Punimon, Poyomon, en Yuramon. De baby's krijgen honger en de twee hebben hun handen vol aan het verzorgen en stil houden van de baby's.

Bij de rivier is Elecmon vis aan het vangen voor de baby's. Hij gebruikt zijn Super Thunder Strike om hele ladingen vis in een keer te vangen. Als hij terugkeert naar het dorpje treft hij daar een enorme chaos aan en hij valt T.K. en Patamon aan. Ze proberen Elecmon te kalmeren en uit te leggen dat ze geen kwade bedoelingen hebben, maar Elecmon is erg snel op zijn teentjes getrapt. Elecmon begint weer te vechten met Patamon. T.K. wil niet meer dat ze vechten en hij laat de twee kemphanen hun meningsverschil uit vechten in een touwtrekwedstrijd. Patamon wint het touwtrekken en Elecmon geeft zich over. Patamon legt nog een keer uit hoe ze in het dorpje terecht zijn gekomen en Elecmon wordt steeds vriendelijker.

T.K. kondigt aan dat hij naar Infinity Mountain gaat om Devimon te vragen wat er met zijn broer is gebeurd. Elecmon probeert hem er vanaf te houden, maar T.K. is er van overtuigd dat de kracht lachen al het kwaad kan overwinnen. Nadat ze nog eventjes zijn gebleven, vertrekken T.K. en Patamon naar Infinity Mountain en Elecmon gaat op weg naar Yokomon village. Als T.K. en Patamon op pad gaan arriveert Leomon om het bevel van Devimon uit te voeren om de twee te vernietigen...

Paradijzen
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Affiliates
Affiliate?