Digimon Paradijs
Digimon Paradijs
De Site
Welkom
Nieuws
Info
Digimon Analyzer
Digimon: The Movie
Seizoen 2
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Multimedia
Seizoen 1
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Ruilkaarten
Serie 1
Serie 2
Battle Cards
Starter Serie 1
Booster Serie 1
Booster Serie 2
Booster Serie 3
Movie Promo's
Games
Digimon World
Multimedia
Midi Files
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Contact
E-mail

De legende van Digidestined

T.K. en Patamon zijn nog steeds in Primary Village. Ze horen wat gekraak boven hun hoofd, kijken naar boven en zien Leomon. T.K. en Patamon rennen naar het bos om zich te verstoppen. Ogremon is ook in de buurt en hij roept de twee. Hij houdt een Poyomon in zijn hand en hij dreigt de Digimon baby iets te doen als ze niet snel te voorschijn komen. Leomon vindt T.K. en Patamon en ze slaan weer op de vlucht. Patamon probeert T.K. te beschermen met zijn Boom Bubble, maar hij is absoluut niet opgewassen tegen Leomon.

Uit het niets verschijnt Garurumon met Matt op zijn rug en hij begint te vechten met Leomon om hem zo weg te lokken van T.K. Terwijl Ogremon naar het gevecht kijkt, arriveert Tai en stiekem steelt hij de Poyomon uit de handen van Ogremon. Greymon begint Ogremon aan te vallen en vuurt hem weg. Tai ziet dat Garurumon wel wat hulp kan gebruiken tegen Leomon en hij stuurt Greymon naar hem toe. Devimon realiseert zich dat hij heel dicht bij de overwinning was en in een uiterste poging stuurt hij zes Black Gears op Leomon af. De zes Gears verdwijnen in het lichaam van Leomon en hij begint te schreeuwen van de pijn door de duivelse krachten. Leomon verandert van kleur (zwart/wit) en wordt een heel stuk groter.

Garurumon en Greymon vallen aan maar ze worden allebei uitgeschakeld. Leomon richt zich op T.K. en Patamon probeert T.K. opnieuw te beschermen. Dan verschijnen ook Kabuterimon met Izzy en Togemon met Mimi. Leomon lijkt echter totaal niets te voelen van hun aanvallen. Izzy vertelt de anderen over de kracht van hun digivices en Tai krijgt een idee. Tai loopt naar Leomon, houdt zijn digivice in de lucht en een fel licht schijnt vanuit de digivice in de ogen van Leomon. Matt komt naast Tai staan en ook hij houdt zijn digivice omhoog. De Black Gears in Leomon verlaten zijn lichaam en worden vernietigd. Leomon verandert weer terug naar zijn normale kleur en grootte.

Leomon en de groep kinderen zitten op een open plek. Leomon vertelt hen de legende van de Digidestined. Lang geleden hebben hun voorouders voorspeld dat zeven kinderen van een andere wereld naar File Island zouden komen, het kwaad zouden vernietigen en alle Digimons zouden bevrijden. De kinderen zijn er niet helemaal zeker van of zij echt de Digidestined zijn. Leomon legt uit dat ze zijn gekomen op het moment dat het nodig was. Ook zouden de Digidestined de kracht hebben om Digimon te laten digivolven. Op hun schouders rust de taak om Devimon te verslaan. Het is nu eenmaal voorspeld.

Leomon neemt de kinderen in een roeibootje mee naar Mount Infinity en leidt hen naar de voet van de berg. In zijn toren is Devimon woedend, maar hij lacht tegelijkertijd omdat Leomon de kinderen recht naar hem toe leidt. Ogremon komt te voorschijn maar Devimon kijkt naar hem en lacht nog meer. Hij roept verscheidene Black Gears op. De Gears vliegen naar Devimon en een enorme Devimon komt te voorschijn uit de toren. Devimon vliegt naar de kinderen. Hij heft zijn handen op naar de kinderen en met een straal van zwarte magie probeert hij de kinderen en hun Digimons te verzwakken.

Harpoon Torpedo's slaan in op Devimon. Devimon draait zich om en ziet Joe en Ikkakumon, en Sora en Birdramon. Sora roept dat iedereen moet aanvallen en alle Digimons, behalve Patamon, digivolven. Maar zelfs met zijn allen zijn ze geen partij voor de duistere krachten van Devimon en een voor een worden ze uitgeschakeld. Als Leomon Devimon aanvalt komt opeens Ogremon tevoorschijn uit Devimons lichaam en Ogremon slaat Leomon ver weg de bomen in. Ogremon keert weer terug in het lichaam van Devimon. Nog een keer vallen alle Digimons aan met een enorme knal blaast Devimon ze allemaal weg en iedereen is ernstig verzwakt door deze aanval van Devimon.

Devimon richt zich nu op T.K.. Patamon komt langzaam overeind, vliegt omhoog en begint keer op keer aan te vallen. Devimon sluit zijn hand om T.K. te pakken maar hij vangt echter Patamon. Patamon offert zichzelf op voor T.K. Devimons duivelse lach klinkt door de lucht en langzaam begint hij Patamon fijn te knijpen. T.K.'s digivice begint op te lichten en ook in de vuist van Devimon begint een helder licht te schijnen. Devimon kan niet goed tegen de felheid van het licht en hij laat Patamon los. Vol verbazing kijkt iedereen naar de vliegende cirkel van licht die nu boven het hoofd van Devimon zweeft. Het is Patamon die nu eindelijk digivolvet naar Angemon. Een goddelijk figuur verschijnt met drie paar witte vleugels op zijn rug, de bovenste helft van zijn gezicht is bedekt met een metalen helm waar een kruis op staat, lange geel-gouden haren tot op zijn middel, en hij houdt een lange staf vast.

Met engelachtige stem zegt Angemon tegen Devimon, "De krachten van het goede zullen overwinnen. Zelfs jij kan ons niet stoppen. Ik zal je vernietigen om de vrede op het eiland te herstellen!" Een helder licht schiet uit alle digivices en Togemon, Garurumon, Kabuterimon, Greymon, Ikkakumon en Birdramon digivolven allemaal terug naar hun beginnersniveau. Het licht wordt geabsorbeerd door de staf van Angemon. Angemon praat verder tegen Devimon, "Jouw krachten zijn te groot geworden en moeten worden vernietigd. Ik ben er klaar voor om te vechten voor de vrede!" Angemon wijst zijn staf in de richting van Devimon en plotseling komt Ogremon weer te voorschijn uit het lichaam van Devimon, maar als hij in contact komt met de staf verdwijnt ook Ogremon in de toppen van de bomen. De staf wordt geabsorbeerd door de rechterhand van Angemon en vormt een gloeiende vuist. Angemon gooit een vuist van licht naar Devimon en er verschijnt een gat in het lichaam van Devimon. De lichtstraal is van zelfs van verre zichtbaar en uit de verte zijn twee explosies te zien. Langzaam begint Devimon op te lossen en hij vertelt Angemon dat het niet zo verstading is dat Angemon al zijn kracht heeft gebruikt. "Het kwaad is overal. Er zijn andere Digimons die zelfs nog krachtiger zijn dan ik. Je hebt helemaal niet gewonnen. Wat een verspilling van je tijd. Ha ha ha!" En met deze laatste woorden is Devimon verdwenen en volledig opgelost in de lucht.

T.K. roept in paniek zijn Digimon vriend. Angemon draait zich naar hem toe, terwijl ook hij langzaam aan het oplossen is. "T.K., ik zal terugkomen... wanneer jij dat wilt," en ook Angemon is dan volledig verdwenen. T.K. valt huilend op zijn knieën. Witte veren dwarrelen naar beneden uit de lucht en vormen een hoopje vlak voor T.K. Het hoopje begint op te lichten en verandert in een oranje-wit Digi-ei.. T.K. ziet het ei en knuffelt het. De anderen verzamelen zich om T.K. Gabumon legt uit dat hij weet dat het Angemon is, maar dat hij nu gewoon een tijdje moet rusten om weer op krachten te komen. De groep ziet dat alle brokstukken van File Island weer bij elkaar komen. De kwade kracht is verslagen en het eiland is helemaal compleet. Een stapeltje rotsen begint te schudden en er komt een op een koepel lijkend apparaat te voorschijn. Een gekleurde bundel licht schijnt eruit omhoog en er verschijnt een hologram van een oude man.

Paradijzen
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Affiliates
Affiliate?