Digimon Paradijs
Digimon Paradijs
De Site
Welkom
Nieuws
Info
Digimon Analyzer
Digimon: The Movie
Seizoen 2
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Multimedia
Seizoen 1
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Ruilkaarten
Serie 1
Serie 2
Battle Cards
Starter Serie 1
Booster Serie 1
Booster Serie 2
Booster Serie 3
Movie Promo's
Games
Digimon World
Multimedia
Midi Files
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Contact
E-mail

Vertrek naar een nieuw werelddeel

Nadat Devimon is verslagen, verschijnt er een hologram van een mysterieuze man voor de kinderen. Hij heet Gennai en hij is wijze, doch wat zonderlinge, oude man, die afkomstig is van het continent Server. Hij vertelt de kinderen dat ze speciale apparaatjes, tags en crests, moeten zoeken die ze zal helpen om hun Digimons naar nog hogere niveaus te laten digivolven. Hij vertelt dat ze naar Server moeten komen, waar zelfs nog sterkere Digimons voorkomen dan diegene die ze tot nu toe zijn tegengekomen. Voordat de transmissie wordt verbroken stuurt hij ook nog een landkaart naar de laptop van Izzy.

De kinderen zijn er klaar voor om te vertrekken, maar ze hebben geen vervoermiddel om de oceaan over te steken. Terwijl ze nadenken over het bouwen van een vlot, komt Leomon aangelopen. Hij komt een handje helpen bij het bouwen van een vlot. En hij is niet alleen. Alle Digimons die de afgelopen tijd door de Digidestined van hun Black Gear zijn afgeholpen zijn er ook. Met hun hulp is in korte tijd het vlot klaar. Vlak voordat ze op het punt staan om te vertrekken, begint het Digi-ei van T.K. te breken en komt Poyomon te voorschijn. De kinderen nemen afscheid van de Digimons, hijsen het zeil en zetten koers naar Server.

Nadat ze een tijdje onderweg zijn, worden de kinderen aangevallen door Whamon, a een gigantische op een walvis lijkende Digimon. Hij zwemt en springt wild door het water en slikt het vlot met de kinderen in een keer door. Diep in de buik van Whamon, komen de kinderen er achter dat ze heel snel uit deze benarde positie weg moeten, voordat ze door de maagsappen worden verteerd. Ze ontdekken een Black Gear die vast zit in de wand van zijn maag. Tai klimt via de roedes van Palmon naar de Black Gear toe. Als Tai er bijna is begint zijn digivice op te lichten en wordt de Black Gear vernietigd. Whamon blaast de kinderen via zijn spuitgat naar buiten, maar daarbij vernietigt hij wel het vlot. Het spijt hem voor wat hij heeft gedaan en hij biedt de kinderen aan om ze op zijn rug naar Server te brengen. Als Whamon hoort dat ze op zoek zijn naar tags en de crests, herinnert Whamon zich de plek waar Devimon iets verborgen heeft op de bodem van de oceaan. Hij neemt de kinderen in zijn bek en hij duikt naar de bodem van de oceaan.

Ze komen aan bij een grot, gevuld met lucht, waar de kinderen uitstappen. In de grot zien ze een Digi-Mart. Als de kinderen de supermarkt willen binnen gaan worden ze tegengehouden door Drimogemon, een op een mol lijkende Digimon met een scherpe drilboor op zijn kop. Hij verkeert onder invloed van een Black Gear, en hij heeft de opdracht gekregen van Devimon om niemand erin te laten. Gabumon an Tentomon digivolven naar Ikkakumon en Kabuterimon en met zijn tweeŽn houden ze Drimogemon bezig en vernietigen ze de Black Gear die in zijn rug zit. Ondertussen zijn anderen al snel de Digi-Mart in gerend. Poyomon vindt een kist waar de tags in zitten. Na hun avontuurtje in de grot vervolgen ze hun tocht naar Server, een reis van drie dagen. De kinderen hebben nu de helft van de apparaatjes waar Gennai hen over verteld heeft. Zullen de crests ook spoedig vinden?

Paradijzen
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Affiliates
Affiliate?