Digimon Paradijs
Digimon Paradijs
De Site
Welkom
Nieuws
Info
Digimon Analyzer
Digimon: The Movie
Seizoen 2
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Multimedia
Seizoen 1
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Ruilkaarten
Serie 1
Serie 2
Battle Cards
Starter Serie 1
Booster Serie 1
Booster Serie 2
Booster Serie 3
Movie Promo's
Games
Digimon World
Multimedia
Midi Files
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Contact
E-mail

Het duistere netwerk van Etemon

De kinderen zijn op de rug van Whamon op weg naar het continent Server. Eindelijk zijn ze er en ze glijden van de rug van Whamon af. Mimi heeft echter wat aanmoediging nodig om van de hoge rug van Whamon af te glijden. Als iedereen aan land is gaan de kinderen op pad. Even later ruikt Agumon Koromons en ze vinden een dorpje. Ze vinden daar echter alleen maar Pagumons en ze nemen Mimi, die haastig vooruit was gelopen, mee naar een gebouw met een bad. De anderen volgen paniekerig omdat ze denken dat de Pagumons alleen maar kwade bedoelingen hebben. Ze hebben het echter mis en ze vinden Mimi, die lekker een bad aan het nemen is en het gegluur van Tai en Izzy niet zo erg op prijs stelt. De Pagumons bereiden ook nog het avondeten. Tijdens het eten herinnert Tentomon zich dat hij heeft gehoord dat de Pagumons schavuiten zijn en dat je ze niet moet vertrouwen. De anderen gaan echter lekker door met eten en zeggen dat deze Pagumons gewoon niet zo zijn. Door het eten is Poyomon in staat om weer naar Tokomon te digivolven.

Tijdens de nacht ontvoeren de Pagumons Tokomon en brengen hem naar een verborgen plek achter een waterval. Terwijl ze hem daar opsluiten arriveren er drie Gazimons. Ze zijn verrast als ze te horen krijgen dat Digidestineds al in Server zijn en een van hen gaat snel naar hun meester, Etemon, om dat te vertellen. De andere Gazimons dragen de Pagumons op om de kinderen in het dorpje te houden totdat Etemon er is. De ene Gazimon komt bij een grote tankwagen die door een Monochromon wordt voortgetrokken. Het is de schuilplaats en werkplek van Etemon. Etemon is verbaasd dat de kinderen al zijn gearriveerd op Server en hij gaat onmiddellijk op weg naar het dorpje.

Ondertussen zijn de kinderen wakker geworden en ze komen tot de ontdekking dat Tokomon weg is. Ze gaan allemaal zoeken maar ze kunnen Tokomon nergens vinden. De Pagumons zeggen dat ze bij de waterval hebben gezocht en dat ze ook daar niets hebben gevonden. Maar Agumon ruikt onraad. Hij gaat ook bij de waterval kijken en komt tot de ontdekking dat zijn neus hem niet heeft bedrogen. Hij ruikt heel duidelijk Koromons. Achter de waterval vindt hij de kleine Tokomon en alle gevangengenomen Koromons. De Koromons vertellen dat de Pagumons hun stadje hebben ingenomen.

Dan duiken de Gazimons weer op en ze raken Agumon met hun Electric Stun Blast. Agumon is behoorlijk verzwakt maar hij gebruikt zijn Pepper Breath om stoomwolken in de waterval te creŽren. Tai ziet de stoomwolken en snel gaan ze, tegen de wil van de Pagumons, naar de waterval. Als Tai eenmaal bij Agumon is, kan Agumon digivolven naar Greymon en met een Nova Blast verslaat hij de Gazimons. Maar de strijd is nog niet over.

Etemon is namelijk gearriveerd. Gabumon digivolvet naar Garurumon, maar Etemon gebruikt zijn vreselijke muziek zodat Garurumon en Greymon hun energie verliezen en weer terug digivolven naar Gabumon en Agumon. Dan gebruikt hij zijn Dark Network om ht Koromon-dorp te vernietigen en iedereen op te sluiten in de grot. De Digidestined en de Koromons zitten nu in de val en ze lopen verder de grot in. Aan het doodlopende eind van grot begint de tag van Tai te gloeien. De achterste muur van de grot begint ook op te lichten en transformeert naar zijn crest, de Crest of Courage (Moed). De kinderen hebben nu een van hun zeven crests en ze ontsnappen aan Etemon door de opening die is ontstaan.

Paradijzen
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Affiliates
Affiliate?