Digimon Paradijs
Digimon Paradijs
De Site
Welkom
Nieuws
Info
Digimon Analyzer
Digimon: The Movie
Seizoen 2
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Multimedia
Seizoen 1
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Ruilkaarten
Serie 1
Serie 2
Battle Cards
Starter Serie 1
Booster Serie 1
Booster Serie 2
Booster Serie 3
Movie Promo's
Games
Digimon World
Multimedia
Midi Files
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Contact
E-mail

SkullGreymon

Tai heeft nu de Crest of Courage. En omdat hij de enige is met een crest, voelt hij zich verantwoordelijk voor de bescherming van de anderen. Hij besluit om Agumon helemaal vol te proppen met eten, ook het eten van de anderen, voor het geval hij de energie nodig heeft om te digivolven. De anderen zijn bezorgd om Tai omdat hij nu toch wel een beetje overdrijft.

De kinderen arriveren midden in de woestijn in een stadion en de tag van Joe begint te gloeien. Zijn crest moet dus in de buurt zijn dus ze gaan het stadion in om op zoek te gaan. Ondertussen heeft Etemon hen gevonden en hij waarschuwt de Gazimons om de arena voor te bereiden voor de komst van de kinderen. Als de kinderen de arena betreden zien ze dat deze helemaal klaar is voor een voetbalwedstrijd. Ze besluiten om even een balletje te trappen, maar Tai wordt boos. Hij begrijpt niet waarom de anderen niet even gewoon serieus kunnen blijven en hij roept of ze niets beters te doen hebben zoals bijvoorbeeld het redden van de Digiworld.

Joe ontdekt het deel van de arena dat zijn crest laat op lichten, namelijk vlak bij een van de doelen. Als iedereen zich om hem heen verzamelt om te kijken, klapt het doel als een muizenval over hen heen! Het is een val van Etemon. De enige Digimon die nog vrij is is Agumon, die nog steeds erg veel last van zijn maag heeft door het vele eten. Etemon introduceert zijn verrassingsgast, een andere Greymon! Agumon digivolvet naar Greymon en probeert te vechten, maar hij beweegt zich erg traag door zijn volle maag. De andere Greymon geeft hem een pak slaag en de kinderen kunnen niets anders doen dan toekijken. Ze kunnen niet ontsnappen uit het doel want het net staat onder stroom.

Joe ziet opeens dat er een symbool staat op de stenen 'slab' waar ze op staan. Het is zijn crest! De 'slab' krimpt tot zijn echte grootte en wordt de Crest of Reliability (Betrouwbaarheid). Nu de 'slab' weg is zakken de kinderen door de grond en belanden in een gangenstelsel. Snel gaan ze op zoek naar de uitgang. Tai wil de kracht van de crest gebruiken om Greymon verder te laten digivolven, maar Greymon kan dat door zijn volle maag nog steeds niet. Om Greymon te dwingen om te digivolven, rent Tai naar de andere Greymon om zichzelf zo in gevaar te brengen. De andere kinderen hebben de uitgang van het gangenstelsel inmiddels gevonden en ze laten hun Digimons digivolven om te helpen, maar op dat moment begint Greymon te digivolven!

Maar er is iets helemaal mis met deze digivolutie. Greymon is SkullGreymon geworden, een angstaanjagende skelet Digimon met enorme krachten! Hij verslaat de andere Greymon met zijn raket aanval. Daarna gaat hij echter op Tai af! De andere Digimon proberen hun tot vijand geworden vriend te verslaan, maar ze zijn gewoon te zwak. SkullGreymon schalkelt ze allemaal uit en hij stormt, alles vernielend, de arena uit. Uiteindelijk komt hij in de woestijn zonder energie te zitten en devolueert terug naar Koromon. Tai en Koromon zijn allebei teleurgesteld dat ze de crest niet op de juiste manier hebben kunnen gebruiken. Tai realiseert zich dat hij te veel bezig is geweest om de held uit te hangen en om zijn vrienden te beschermen, en dat hij daarbij hele domme dingen heeft gedaan. Hij zweert dat in de toekomst beter zal zorgen voor Koromon.

Paradijzen
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Affiliates
Affiliate?