Digimon Paradijs
Digimon Paradijs
De Site
Welkom
Nieuws
Info
Digimon Analyzer
Digimon: The Movie
Seizoen 2
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Multimedia
Seizoen 1
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Ruilkaarten
Serie 1
Serie 2
Battle Cards
Starter Serie 1
Booster Serie 1
Booster Serie 2
Booster Serie 3
Movie Promo's
Games
Digimon World
Multimedia
Midi Files
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Contact
E-mail

De Crest of Sincerity

De kinderen en hun Digimons sjokken door de bloedhete woestijn. Ze hebben het heel erg warm en zijn vermoeid. Koromon is er behoorlijk slecht aan toe na zijn digivolutie naar SkullGreymon. Opeens zien ze in de verte een gigantische cactus staan. Ze rennen er naar toe maar vreemd genoeg heeft de cactus geen schaduw! De cactus verdwijnt want het was slechts een luchtspiegeling. Op de plek van de cactus verschijnt een hologram van Gennai. Tai wil weten waarom Koromon met de tag en de crest niet kan digivolven. Gennai antwoordt dat de kinderen hun Digimon niet op de goede manier getraind hebben en daarna verdwijnt hij weer. Een groot schip vaart door de woestijn (ja, echt waar!) en stopt vlak bij de kinderen. Tai groet de Numemon zeeman en vraagt of ze aan boord mogen komen. Door een beetje verleiding van Mimi worden ze aan boord gelaten.

Iedereen ontspant zich in en rond het chique zwembad, maar Tai en Koromon zijn nog steeds aangedaan door SkullGreymon ervaring. Tai komt er maar niet achter hoe hij zijn Digimon beter zou kunnen trainen. De kapitein die uitkijkt over het schip blijkt een Digimon te zijn, Kokatorimon. Kokatorimon is een handlanger van Etemon. Het Dark Network van Etemon werkt echter niet helemaal goed en Kokatorimon besluit om te kinderen zelf te grazen te nemen. Hij beveelt de Numemons om iedereen gevangen te nemen. Ze vangen Joe en Tai in een net. Gomamon vlucht voor de Numemons, terwijl Koromon digivolvet om de crests te beschermen.

Kokatorimon gaat zich ook met de strijd bemoeien en zijn Petrifier aanval verandert de Digimon in steen. Ook de Digimon van Izzy, Matt en T.K. ondergaan hetzelfde lot en de jongens worden vastgebonden aan de mast om zo lekker te verbranden in de zon. Uiteindelijk vindt Kokatorimon ook Mimi en Sora die lekker stonden te douchen. Ze weten echter door het badraampje te ontsnappen en rennen naar de boeg van het schip. Kokatorimon staat op het punt om de meisjes te vangen, dus digivolven Biyomon en Palmon. Kokatorimon raakt door Birdramons aanval uit balans en Togemon slaat hem vervolgens knock-out. Doordat Kokatorimon is verslagen worden de andere Digimons weer gewoon en de Numemons trekken zich snel terug.

De kinderen vervolgen hun tocht door de woestijn. Kokatorimon geeft het echter nog niet op en hij stuurt zijn schip achter de kinderen aan. Langzaam haalt het schip de kinderen in. Ze komen weer bij een enorme cactus, deze keer een echte, en ze rennen er snel omheen. Het schip vaart tegen de cactus aan en wordt de lucht in geslingerd en explodeert. Nu is Kokatorimon echt verslagen en de kinderen vestigen hun aandacht op de cactus, want er verschijnt een fel licht op de top van de cactus. Het is Mimi's Crest of Sincerity (Oprechtheid)! Nu hebben de kinderen drie crests om in te zetten tegen hun vijanden.

Paradijzen
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Affiliates
Affiliate?