Digimon Paradijs
Digimon Paradijs
De Site
Welkom
Nieuws
Info
Digimon Analyzer
Digimon: The Movie
Seizoen 2
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Multimedia
Seizoen 1
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Ruilkaarten
Serie 1
Serie 2
Battle Cards
Starter Serie 1
Booster Serie 1
Booster Serie 2
Booster Serie 3
Movie Promo's
Games
Digimon World
Multimedia
Midi Files
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Contact
E-mail

De komeet Piximon

Tai en Koromon zitten in een behoorlijke dip na de mislukte poging om op de juiste manier naar het volgende level te digivolven. Iedereen is geschrokken van hetgeen er gebeurd is, maar ze praten er wel gewoon over, behalve Tai die wat vooruitgelopen is. Plotseling loopt Tai in een hinderlaag van een oude bekende, Kuwagumon! Koromon digivolvet naar Agumon, maat hij is niet sterk genoeg om Kuwagumon te verslaan. Agumon is bang om opnieuw in SkullGreymon te digivolven, en daarom durft hij nu nog geeneens naar zijn volgende level te digivolven. De anderen zijn nog te ver weg om te helpen en Tai duwt Agumon opzij om hem van de gevaarlijke klauwen van Kuwagumon te redden. Op dat moment verschijnt Piximon en hij veegt in een keer de vloer aan met Kuwagumon.

Piximon is een zeer kundige Digimon trainer en hij helpt iedereen om te leren om alles uit zichzelf te halen wat er in zit. Piximon neemt de kinderen mee naar zijn verborgen huis. Als eerste stap in hun training zet Piximon iedereen aan de schoonmaak. Hij neemt Tai en Agumon mee voor een speciale opdracht. Piximon, Tai en Agumon komen bij een meer en Piximon laat Tai en Agumon achter in een boot. Hun training is om de weg terug te vinden. Ondertussen zijn de anderen al aan het slapen. Izzy ziet dat Matt nog wakker is. Matt is bezorgd over het feit dat Tai nog niet is teruggekeerd. Terwijl ze aan het praten zijn beginnen hun tags op te lichten. Ze realiseren zich dat hun crests dan in de buurt moeten zijn en ze op zoek zonder hun Digimons wakker te maken.

Tai en Agumon zitten nog steeds in de boot. Ze beschuldigen elkaar van de situatie waar ze in verzeild zijn geraakt en ondertussen drijven ze steeds verder en verder weg. Matt en Izzy stappen door de beschermingsbarrière van Piximons huis heen en even buiten de barrière vinden ze hun crests in een put. Ze zijn echter door het Dark Network van Etemon opgemerkt en Etemon stuurt een Tyrannomon op hen af om met ze af te rekenen. Tyrannomon slaat een gat in de barrière om Piximons huis. Snel gaat Piximon met de kinderen er naar toe en ze zien hoe Tyrannomon met zijn vlammende adem alles platbrandt. Piximon beschermt de kinderen, maar hij wil dat Tai en Agumon komen om de Tyrannomon te verslaan.

Tai en Agumon realiseren zich eindelijk dat ze door hun geruzie alleen maar steeds verder afdrijven van het land, en dat ze moeten samenwerken om weer op het juiste spoor te komen. Ze realiseren zich ook dat door hun angst en het missen van het vertrouwen in hun eigen mogelijkheden, Agumon tegenhielden om te digivolven. Ze vinden de weg terug en zien hoe de anderen worden aangevallen door Tyrannomon. Met zijn hernieuwde vertrouwen digivolvet Agumon naar Greymon en valt hij Tyrannomon aan. Hij verslaat het monster en vernietigt tevens het Dark Network dat door het gebied ligt. Etemon is woedend en hij vraagt zich af waarom hij de kinderen niet eenvoudig kan verslaan. De Digidestined vervolgen hun reis met meer vertrouwen in zichzelf en twee nieuwe crests.

Paradijzen
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Affiliates
Affiliate?