Digimon Paradijs
Digimon Paradijs
De Site
Welkom
Nieuws
Info
Digimon Analyzer
Digimon: The Movie
Seizoen 2
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Multimedia
Seizoen 1
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Ruilkaarten
Serie 1
Serie 2
Battle Cards
Starter Serie 1
Booster Serie 1
Booster Serie 2
Booster Serie 3
Movie Promo's
Games
Digimon World
Multimedia
Midi Files
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Contact
E-mail

De gevangene in de Piramide

De kinderen trekken nog steeds door de woestijn als ze langs een terminal komen die toegang geeft tot Etemons Dark Network. Izzy zet zijn computer aan en krijgt een geheimzinnige e-mail van iemand die hulp nodig heeft en beweert te weten waar de crest van Sora is. Op weg waren naar de bron van het e-mail adres begint de tag van T.K. te gloeien. Tokomon ziet een crest symbool op een stenen muur, en het transformeert naar de Crest of Hope (Hoop). Het opent ook een gang waarin de muren met dezelfde tekens zijn bedekt die ze zagen in de elektriciteitkamer van de Andromon fabriek. Izzy gebruikt het programma op de muur om een kaart te maken van Digiworld. Hij kan zijn computer gebruiken om de weg door de piramide te vinden.

Izzy vertelt dat iedereen informatie is in het programma van de digitale wereld. Sora is ongerust over hun lot, maar Tai lijkt het allemaal niets uit te maken. De volgende morgen komen de kinderen bij een sfinx die naast een reusachtige piramide staat, de bron van het e-mail bericht. Etemon is echter ook in de buurt. Tai, Sora, Izzy en Joe gaan de piramide in, en ze lopen Etemon net mis. Tai is nog roekelozer dan normaal. Hij pest de Gazimons en ze worden bijna allemaal door de Gazimons gepakt. Maar Tai lijkt helemaal niet bezorgd. Ze komen bij soort hek dat onder stroom lijkt te staan. Nadat Izzy een plekje heeft gevonden om er doorheen te lopen loopt Tai er gelijk doorheen. Dan bereiken ze eindelijk hun doel, Datamon. Hij is een hele sterke computer Digimon, maar hij was gevangen genomen door Etemon die hem dwong om zijn Dark Network te besturen.

Datamon belooft de kinderen de weg naar Sora's crest te wijzen als ze hem helpen. Izzy en Tai bevrijden Datamon, en op dat moment arriveert Etemon. Etemon en Datamon beginnen te vechten. Etemon is aan de winnende hand, maar dan pakt Datamon Sora en Biyomon en hij verdwijnt door het elektrische hek. De kinderen proberen hen te volgen en hun Digimons houden Etemon bezig. Tai probeert snel door het hek te springen maar als Izzy vertelt dat wat er met hem gebeurt in Digiworld ook van invloed is op zijn lichaam in de echte wereld, stopt hij gelijk. Nu hij zich realiseert hoe roekeloos hij is geweest, is Tai verlamt van angst en durft hij niet door het hek gaan. Als Etemon de Digimons heeft verslagen gaat hij snel achter de kinderen aan. De andere kinderen komen er ook aan want ze zijn afgekomen op de explosie van het vorige gevecht. Ze houden Etemon weer tegen en Matt draagt Tai door het hek en iedereen volgt hem. Eenmaal weer buiten is Tai zwaar teleurgesteld in zichzelf omdat hij niet in staat was om Sora te helpen.

Paradijzen
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Affiliates
Affiliate?