Digimon Paradijs
Digimon Paradijs
De Site
Welkom
Nieuws
Info
Digimon Analyzer
Digimon: The Movie
Seizoen 2
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Multimedia
Seizoen 1
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Ruilkaarten
Serie 1
Serie 2
Battle Cards
Starter Serie 1
Booster Serie 1
Booster Serie 2
Booster Serie 3
Movie Promo's
Games
Digimon World
Multimedia
Midi Files
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Contact
E-mail

De Aardbeving van MetalGreymon

Terwijl Izzy bij de piramide aan het werk is op zijn laptop, overlegt de rest van de groep over de situatie waarin ze verzeild zijn geraakt. Izzy ontdekt dat Datamon Sora en Biyomon in een geheime ondergronds niveau van de piramide heeft verborgen. Ze bereiden zich allemaal voor om Sora te gaan redden. Ondertussen komt Sora weer bij en ze ontdekt dat ze ligt vastgebonden op een tafel. Sora en Biyomon worden nog steeds gevangen gehouden door Datamon, die een digitale kopie van Sora maakt om zo de baas te kunnen zijn over Biyomon. Etemon arriveert bij de piramide en hij heeft een heleboel Tyrannomons en Monochromons bij zich. Tai en Izzy gaan naar de piramide, terwijl de rest voor afleiding zorgt. Ikkakumon valt de piramide aan, en Etemon draagt zijn troepen op om aan te vallen. Garurumon lokt de Gazimons weg van de piramide.

Palmon digivolvet om met Etemon te vechten, maar Etemon is te sterk. Hij lijkt zelfs wel helemaal niets te voelen van de aanvallen. Hij gebruikt zijn vreselijke muziek om de Digimons weer te laten dedigivolven en daarna keert hij terug naar de piramide om af te rekenen met de anderen. Kabuterimon houdt Etemon zo lang mogelijk tegen terwijl Tai zijn weg weer versperd ziet door een elektrische muur. Tai dwingt zichzelf, ondanks zijn angst, om door de muur heen te lopen en Agumon digivolvet om Etemon tegen te houden. Tai vindt Datamon en het lukt hem om de crest van Sora van hem af te pakken.

Datamon opent in de vloer een gat naar het Dark Network. Terwijl Tai en Sora hun best doen om niet in het gat te vallen, geeft Tai Sora haar crest. Biyomon digivolvet, grijpt Tai en Sora, en redt hun. Op dat moment komt Etemon binnengelopen en hij probeert Datamon te vernietigen. Maar de computer Digimon opent het gat in de vloer verder en ze worden allebei in het Dark Network gezogen. De kinderen zijn inmiddels allemaal naar buiten en ze zien hoe de piramide in elkaar stort. Uit de ruīnes van de piramide komt een enorme Etemon te voorschijn, die nu is samengesmolten met zijn Dark Network. Hij gooit een aantal energieballen naar de kinderen, die echter hun doel missen maar wel draaikolken in de Digiworld veroorzaken. Tai en Greymon stappen naar voren om met Etemon te vechten. Door Tai's moed kan Greymon digivolven naar zijn Ultieme vorm, MetalGreymon. Met zijn Giga Blaster knalt hij Etemon en zijn Dark Network in stukjes. Een enorme vortex zuigt zowel Etemon als Tai en MetalGreymon op. Tai en Koromon worden weer wakker in een wel heel bekende plek, Tai's eigen huis op Aarde! Zullen ze erin slagen om de andere Digidestined weer te vinden en terug te keren naar de Digiworld?

Paradijzen
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Affiliates
Affiliate?