Digimon Paradijs
Digimon Paradijs
De Site
Welkom
Nieuws
Info
Digimon Analyzer
Digimon: The Movie
Seizoen 2
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Multimedia
Seizoen 1
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Ruilkaarten
Serie 1
Serie 2
Battle Cards
Starter Serie 1
Booster Serie 1
Booster Serie 2
Booster Serie 3
Movie Promo's
Games
Digimon World
Multimedia
Midi Files
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Contact
E-mail

Tai gaat naar Huis

Tai en Koromon waren opgezogen door een draaikolk in de Digiworld toen MetalGreymon Etemons Dark Network vernietigde. Nu zijn ze weer terug op Aarde, in Tai's woonplaats in Japan. De twee slagen erin om de weg te vinden naar het huis van Tai. Daar ontdekken ze dat het op Aarde nog steeds dezelfde dag is waarop Tai en de anderen in de Digiworld aankwamen. Het lijkt erop dat er in de echte wereld nauwelijks tijd is verstreken, terwijl er in de Digiworld al weken zijn voorbijgegaan. En Tai komt nog tot een verrassende ontdekking! Zijn ouders zijn weg en hebben zijn jongere zusje Kari thuisgelaten omdat ze ziek was. En wat nog verrassender is, is dat Kari Koromon herkent!

Tai probeert uit te zoeken wat er allemaal aan de hand is, maar al spoedig raakt hij helemaal in de war en hij geeft het op. Even later doet hij de televisie aan. Het nieuws gaat over het vreemde weer dat op Aarde heerst zoals sneeuwstormen, hittegolven en orkanen op zee. Tai ziet op de televisiebeelden Meramon, Frigimon en Seadramon, maar de nieuwslezer lijkt ze helemaal niet te zien. Kari zegt dat zij de Digimons ook al een tijdje ziet, maar dat niemand haar gelooft. Izzy verstuurt vanuit de Digiworld een bericht naar Tai via zijn digivice en hij waarschuwt hem om niet terug te keren naar de Digiworld omdat het er stikt van de slechte Digimons. Tai realiseert zich echter dat hij niet in de echte werelrd kan blijven terwijl zijn vrienden in gevaar verkeren in de Digiworld.

Tyranomon verschijnt buiten voor het raam. Tai en Koromon proberen hem in te halen, maar als Tyrannomon verdwijnt voordat ze ook maar in de buurt zijn gekomen. Drimogemon verschijnt en lost weer op in het niets. Kari heeft hen inmiddels ook ingehaald en op dat moment ziet Koromon Ogremon. Ogremon valt hen aan en Koromon lokt hem weg van Tai en Kari. Als Koromon geraakt wordt door Ogremons Bone Whack opent zich boven hen een scheur en Koromon kan digivolven naar Agumon. Zijn Pepper Breath stuurt Ogremon de scheur in en ook Agumon zweeft langzaam omhoog en Tai volgt hem.

Paradijzen
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Affiliates
Affiliate?