Digimon Paradijs
Digimon Paradijs
De Site
Welkom
Nieuws
Info
Digimon Analyzer
Digimon: The Movie
Seizoen 2
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Multimedia
Seizoen 1
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Ruilkaarten
Serie 1
Serie 2
Battle Cards
Starter Serie 1
Booster Serie 1
Booster Serie 2
Booster Serie 3
Movie Promo's
Games
Digimon World
Multimedia
Midi Files
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Contact
E-mail

Vergeet het maar!

Tai en Agumon zijn weer terug in Digiworld na hun korte uitstapje op Aarde. Ze vinden Tokomon, maar T.K. is nergens te vinden. Tokomon vertelt hen wat er allemaal is gebeurd sinds Tai was verdwenen uit Digiworld. Iedereen ging op pad om Tai te vinden en langzaam viel de groep helemaal uit elkaar. Uiteindelijk waren Matt en T.K. nog met zijn tweeŽn bij elkaar. Ze kwamen langs een pretpark en Matt liet T.K. daar achter om op zoek te gaan naar Tai. T.K. wachtte dagenlang, maar Matt keerde niet terug.

Na een poosje verscheen er een kwaadaardig uitziende Digimon genaamd Demidevimon. Hij vertelde T.K. dat hij Matt had gezien en dat hij had gezegd dat zijn broertje nooit meer wilde zien. T.K. was hevig teleurgesteld. Tokomon probeerde hem gerust te stellen maar zijn pogingen hadden weinig effect. Tokomon was boos op Demidevimon omdat hij het gevoel had dat Demidevimon tegen T.K. had gelogen en Tokomon valt hem aan. T.K. zag dat Tokomon Demidevimon aanviel en hij wil niet langer bevriend zijn met Tokomon. Demidevimon neemt T.K. onder zijn hoede en Demidevimon probeert T.K. zijn vrienden te laten vergeten. Ondertussen kon Tokomon niets anders doen dan afwachten.

Nadat Tai en Agumon het verhaal hebben gehoord gaan ze samen met Tokomon weer naar het pretpark. T.K. is blij dat hij Tai weer ziet en ze besluiten om samen weer op weg te gaan. Demidevimon arriveert en hij biedt de kinderen paddestoelen aan om op te eten. Demidevimon weet echter dat de paddestoelen er voor zorgen dat iemand vergeetachtig wordt. Agumon gaat eerst even naar het toilet en daar hoort hij Sora's stem die hem waarschuwt voor de paddestoelen. Hij rent snel terug en is net op tijd om te voorkomen dat T.K. en Tai de paddestoelen opeten. T.K. realiseert zich dat Tokomon de hele tijd gelijk had over Demidevimon en ze maken het weer goed. Dan evolueert Tokomon naar Patamon en hij valt Demidevimon aan. Ze vechten een tijdje en uiteindelijk gebruikt Patamon zijn Boom Bubble om de schurkachtige Demidevimon te verslaan en weg te jagen. De vier vrienden zijn weer samen en ze gaan op zoek naar de rest van de Digidestined.

Paradijzen
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Affiliates
Affiliate?