Digimon Paradijs
Digimon Paradijs
De Site
Welkom
Nieuws
Info
Digimon Analyzer
Digimon: The Movie
Seizoen 2
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Multimedia
Seizoen 1
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Ruilkaarten
Serie 1
Serie 2
Battle Cards
Starter Serie 1
Booster Serie 1
Booster Serie 2
Booster Serie 3
Movie Promo's
Games
Digimon World
Multimedia
Midi Files
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Contact
E-mail

Weregarurumons Restaurant

Matt en Gabumon komen terecht op een eiland nadat ze T.K. hebben achtergelaten in de vorige aflevering. Ze zijn op zoek naar de andere Digidestineds. Ze zien op een klif wat andere Digimons en ze besluiten om die te volgen. De tocht brengt hen bij een restaurant dat wordt beheerd door Vegiemon, een slecht gehumeurde plantachtige Digimon. Tot Matts verrassing werken Joe en Gomamon daar om hun schuld af te betalen. Joe vertelt Matt wat er met hem gebeurd is nadat de groep uit elkaar ging. Hij en Gomamon waren de weg kwijt, toen Demidevimon hun pad kruiste en hen vertelde dat ze hem moesten volgen. Dat deden ze en zo kwamen ze bij dit restaurant aan. Ze waren heel erg hongerig en vielen dus gulzig aan op het eten dat hen werd voorgeschoteld. Toen het tijd was om af te rekenen, bleek echter dat Joe geen geld bij zich had.

En nu is Joe dus al weken aan het werk om die schuld af te betalen maar hij heeft de hele tijd ongelukjes waardoor hij elke keer nog langer moet blijven. De eigenaar van het restaurant, Digitamamon, verschijnt. Matt probeert hem zo ver te krijgen dat hij Joe laat vertrekken, maar de op een groot ei lijkende Digimon buigt niet voor zijn argumenten. Matt biedt uiteindelijk aan om Joe te helpen, maar hij moet dan eerst T.K. gevonden hebben. Matt gaat naar buiten maar hij twijfelt nog over wat hij moet doen. Ondertussen komt Demidevimon op bezoek bij Digitamamon en hij vertelt dat Myotismon wil dat beide kinderen in het restaurant blijven. Digitamamon gaat naar Matt toe en hij dwingt hem min of meer om te blijven door te dreigen om Joe iets aan te doen. Matt kookt en Joe serveert het eten, maar Joe blijft de hele tijd ongelukjes veroorzaken.

Demidevimon probeert een nieuw ongelukje voor Joe op te zetten, maar Sora, die zich in de buurt heeft verstopt, ziet de sabotage poging en ze herstelt het voordat Joe weer het slachtoffer wordt. Vervolgens gaat Demidevimon naar Matt en vertelt hem dat Joe opzettelijk zo onhandig doet om er zo voor te zorgen dat Matt bij hem blijft in het restaurant. Matt denkt dat het de waarheid is en de eerstvolgende keer dat Joe de boel weer in de soep laat lopen wordt Matt woedend. Tai en T.K. komen na hun tocht vanaf het pretpark ook het restaurant ingelopen en ze daar zien ze Matt en Joe. Matt is nog steeds boos op Joe en de anderen besluiten om maar weer weg te gaan. Maar Digitamamon, Vegiemon en Demidevimon willen dat verhinderen. Vegiemon vangt T.K. in zijn tentakels en de anderen gaan het gevecht aan met Digitamamon.

Joe laat Vegiemon struikelen en bevrijdt daardoor T.K., maar nu zit hij zelf gevangen. Matt realiseert zich hoe loyaal Joe is en zijn Crest van Vriendschap begint te gloeien. Garurumon digivolvet naar zijn Ultieme vorm, Weregarurumon. Met zijn nieuwe krachten is hij gemakkelijk in staat om Digitamamon te verslaan. De andere slechte Digimons slaan op de vlucht. De vier kinderen gaan weer op pad en ze splitsen zich in op twee groepjes om de rest van de groep zo snel mogelijk te vinden.

Paradijzen
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Affiliates
Affiliate?