Digimon Paradijs
Digimon Paradijs
De Site
Welkom
Nieuws
Info
Digimon Analyzer
Digimon: The Movie
Seizoen 2
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Multimedia
Seizoen 1
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Ruilkaarten
Serie 1
Serie 2
Battle Cards
Starter Serie 1
Booster Serie 1
Booster Serie 2
Booster Serie 3
Movie Promo's
Games
Digimon World
Multimedia
Midi Files
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Contact
E-mail

Geen Vragen, aub

Tentomon en Izzy lopen door een soort woestijn en ze worden in de gaten gehouden door Demidevimon. Demidevimon zet overal bordjes neer met waarschuwingen over uitwerpselen zoals 'Pas op! Gevaarlijke uitwerpselen' en 'Aanvallende uitwerpselen!'. Izzy en Tentomon lopen wat heen en weer tussen de bordjes en plotseling vallen ze in een bodemloze put. Terwijl ze maar blijven vallen vraagt een stem aan Izzy of hij zijn nieuwsgierigheid wil afstaan of wil blijven vallen. Izzy kiest uiteindelijk voor het afstaan van zijn nieuwsgierigheid en de stem laat zwevende opblaasbare zwembanden verschijnen. De stem blijkt Vademon te zijn en hij transporteert Izzy en Tentomon naar zijn dimensie en pakt Izzy's nieuwsgierigheid af (dat lijkt op een soort doorzichtige luchtballon).

Vademon laat Izzy en Tentomon alleen in zijn dimensie en hij geeft Izzy een boek over hoe hij moet leven. Izzy begint dingen te lezen als "je moet niet proberen jezelf te zijn". De hele tijd probeert Tentomon Izzy uit deze sombere gemoedstoestand te krijgen, maar het lukt hem niet. Demidevimon komt op bezoek bij Vademon en hij vertelt dat hij Izzy's crest wil hebben. Vademon gaat weer zijn dimensie in en pakt de crest van Izzy af. Maar Demidevimon kan niet betalen voor de crest en Vademon geeft hem niet voor niets weg.

Tentomon dedigivolvet naar Motimon en dan zelfs verder naar zijn baby vorm, Pabumon! Eindelijk weet Izzy uit zijn verwarde geestestoestand te ontsnappen en ze gaan naar de toegangsdeur van de dimensie. Maar zonder nieuwsgierigheid heeft Izzy geen inspiratie om uit te vinden hoe hij zijn nieuwsgierigheid en crest moet terugkrijgen. Als Vademon en Demidevimon even uit het zicht zijn verdwenen, rent Pabumon naar binnen en grijpt Izzy's nieuwsgierigheid. Izzy concentreert zich en zijn nieuwsgierigheid keert terug in zijn hoofd. Hij pakt ook zijn tag en crest terug. Vademon komt weer naar binnen gelopen en hij valt aan. Pabumon digivolvet helemaal door naar zijn Ultieme vorm, MegaKabuterimon, en hij knalt Vademon weg. Door de knal vliegen ze zelf ook door de lucht en ze landen vlak voor de voeten van T.K en Matt. MegaKabuterimon wordt weer Motimon en Matt, T.K. en Izzy gaan op weg om de anderen te zoeken.

Paradijzen
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Affiliates
Affiliate?