Digimon Paradijs
Digimon Paradijs
De Site
Welkom
Nieuws
Info
Digimon Analyzer
Digimon: The Movie
Seizoen 2
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Multimedia
Seizoen 1
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Ruilkaarten
Serie 1
Serie 2
Battle Cards
Starter Serie 1
Booster Serie 1
Booster Serie 2
Booster Serie 3
Movie Promo's
Games
Digimon World
Multimedia
Midi Files
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Contact
E-mail

Prinses Karaoke

Tai en Joe zijn nog steeds op zoek naar de andere Digidestined. Hun digivices geven aan dat er iemand van hun in het kasteel op de top van een steile berg is. Ze klimmen naar het kasteel en als ze daar aankomen vinden ze niets anders dan chaos! Er lopen een aantal Gekomons en Otamamons haastig in het rond in een poging om het de prinses naar de zin te maken. Bij Tai en Joe komen er herinneringen naar boven van een verwend meisje dat zij kennen en als de prinses verschijnt verbaast het hun niet echt dat het Mimi is! Ze is helemaal gek van het luxe luizenleventje dat ze nu leidt en heeft helemaal geen zin om met de anderen mee te gaan. Als Tai en Joe haar proberen te dwingen laat Mimi hen uit het kasteel gooien.

Enkele Gekomons komen naar Joe en Tai en ze brengen de kinderen naar een discozaal, waar hun meester, ShogunGekomon, slaapt. Hij heeft driehonderd jaar geleden een talentenjacht verloren en is daarna in een hele diepe slaap gevallen. Alleen de stem van iemand die net zo mooi kan zingen als hij zal hem kunnen ontwaken. De Gekomons vertellen het verhaal hoe Mimi bij hen verzeild is geraakt. Voordat Mimi er was, kwam Demidevimon naar de Gekomons en vertelde hen dat hij iemand kende die hun meester zou kunnen wekken, namelijk Mimi. Nadat hij Mimi naar de Gekomons had gebracht lukte het Mimi bijna om de sluimerende kikker te wekken, maar ze vergat op het laatste moment de woorden van haar lied. De Gekomons waren dol van vreugde en behandelden haar als een koningin in de hoop dat het haar spoedig wel zou lukken. Maar Mimi genoot van alle aandacht en de hele tijd zocht ze excuses om ShogunGekomon niet te wekken.

Als ze horen dat de Gekomons alleen maar hun meester willen redden, besluiten achtereenvolgens Tai, Joe, en zelfs Agumon en Gomamon samen, om een poging te wagen met hun lied. Maar ze falen allemaal ongenadig en de reuzenkikker slaapt gewoon door. Tai broedt een plan uit om een val te zetten voor Mimi om haar gezang op de band op te nemen. Zelfs Palmon helpt mee aan het plan. Ze zetten een karaoke machine in Mimi's kamer met daaraan gekoppeld een verborgen recorder, waarmee Tai en Joe buiten de kamer gaan zitten. Op verzoek van Palmon begint Mimi te zingen. Ze ziet echter de draden naar buiten haar kamer lopen en nadat ze Tai en Joe heeft getrakteerd op een hoge uithaal van haar stem, laat ze iedereen in de gevangenis gooien. Sora sluipt rond buiten het kasteel en ziet alles gebeuren. Ze vraagt zich af hoe ze kan helpen.

Die nacht heeft Mimi een nachtmerrie waarin ze wordt achtervolgd door allemaal slechte Digimons. Ze vraagt de Gekomons, haar vrienden en Palmon om hulp, maar die willen haar niet meer helpen. Ze ziet dan een visioen van Sora die haar wel komt helpen, of is het echt? Sora vertelt Mimi dat ze eigenlijk wel weet wat ze moet doen om alles weer goed te maken en Mimi is het daar gewillig mee eens. De gevangenen worden gewekt door een Gekomon bewaker en ze worden vrijgelaten. Ze worden naar de discozaal geleid, waar Mimi op hen wacht in haar oude vertrouwde roze outfit. Ze verontschuldigt zich voor haar ego´stische gedrag en begint te zingen om ShogunGekomon te wekken. Eindelijk ontwaakt hij uit zijn coma, maar hij is wel heel erg slecht gehumeurd!

Iedereen probeert te ontsnappen terwijl ShogunGekomon de boel opblaast met de kracht van zijn vreselijke muziek. Mimi eist wat respect omdat ze hem heeft gewekt, maar hij richt zijn aanval dan op Mimi. Togemon redt Mimi van de aanvallen van ShogunGekomon, maar het lukt haar niet om hem te vernietigen. Agumon en Gomamon digivolven om haar te helpen, maar ShogunGekomon weet hen eenvoudig op een afstand te houden met zijn vreselijk gezang. Greymon digivolvet naar MetalGreymon en met een Giga Blaster schakelt hij ShogunGekomon uit! Mimi realiseert zich eindelijk hoe belangrijk haar vrienden zijn en waarom ze met hun mee moet gaan. Na hun belangrijke les over ego´sme gaan ze weer op weg om de anderen te zoeken.

Paradijzen
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Affiliates
Affiliate?