Digimon Paradijs
Digimon Paradijs
De Site
Welkom
Nieuws
Info
Digimon Analyzer
Digimon: The Movie
Seizoen 2
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Multimedia
Seizoen 1
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Ruilkaarten
Serie 1
Serie 2
Battle Cards
Starter Serie 1
Booster Serie 1
Booster Serie 2
Booster Serie 3
Movie Promo's
Games
Digimon World
Multimedia
Midi Files
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Contact
E-mail

Sora's kristal van de Liefde

Tai, Mimi, Joe en hun Digimons keren terug over het meer op de waterfiets en daar verenigen ze zich weer met Matt, T.K. en Izzy. Niemand weet waar Sora is maar op hun digivices zien ze dat ze in de buurt moet zijn. Ze lopen in de richting van het signaal waar ze opeens worden aangevallen door slechte Digimons, Flymons. Ze krijgen er flink van langs en ze worden uiteindelijk gered door Birdramon die opeens komt aangevlogen. Birdramon vliegt weer weg en ze rennen er snel achteraan. Als Tai Sora ziet, draait ze zich snel om en rent ze weg, maar nu loopt ze recht in de armen van Matt.

Sora legt uit dat haar nooit zal gloeien en dat met rust gelaten wil worden. Demidevimon heeft haar namelijk verteld dat haar crest nooit zal gloeien. Dan begint ze te huilen omdat er volgens haar vroeger nooit iemand is geweest die haar liefde heeft gegeven. In een flashback zien we dat haar moeder, die een bloemenwinkel heeft, haar niet laat meespelen in een voetbalwedstrijd omdat ze geblesseerd is aan haar been en Sora rent naar buiten en schreeuwt "Niemand begrijpt me ook!" Matt zegt dat ze Sora maar moeten laten gaan maar ze gaat zitten en begint weer te huilen totdat T.K. naar haar toe loopt om haar te bedanken voor de redding van net. Sora vertelt de anderen dat ze de afgelopen tijd wel in de buurt was om te helpen, zoals bv. in het restaurant met Joe, in het kasteel met Mimi, en met de paddestoelen bij Agumon. Maar ze wilde gewoon even een tijdje alleen zijn.

Die nacht komt Demidevimon op de Digidestined afgeslopen, maar Biyomon wordt net op tijd wakker en beschermt Sora. Demidevimons Demi Dark aanval raakt Biyomon en Biyomon is ernstig verzwakt. Myotismon maakt een flitsende entree. Sora en anderen worden allemaal wakker en hun Digimons doen een poging om tegen Myotismon te vechten, maar ze verliezen allemaal. Alleen Biyomon, die gewond is door Demidevimons aanval, heeft niet meegevochten. Biyomon probeert met alle macht los te breken uit Sora's armen om als laatste te vechten met Myotismon en schreeuw "Niemand begrijpt me ook!" Dan realiseert Sora zich dat haar moeder haar vroeger alleen maar probeerde te beschermen en dat haar moeder dus toch van haar hield. Sora's crest begint op te lichten en Biyomon digivolvet naar Birdramon en uiteindelijk naar Garudamon. Garudamon beschermt de kinderen tegen de aanvallen van Myotismon. Garudamon pakt de kinderen op en vliegt weg naar een veilige plek. Ze zijn voor even ontsnapt aan Myotismon, maar Myotismon is nog zeker niet verslagen.

Paradijzen
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Affiliates
Affiliate?