Digimon Paradijs
Digimon Paradijs
De Site
Welkom
Nieuws
Info
Digimon Analyzer
Digimon: The Movie
Seizoen 2
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Multimedia
Seizoen 1
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Ruilkaarten
Serie 1
Serie 2
Battle Cards
Starter Serie 1
Booster Serie 1
Booster Serie 2
Booster Serie 3
Movie Promo's
Games
Digimon World
Multimedia
Midi Files
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Contact
E-mail

De poort naar huis

Nadat ze ontsnapt zijn uit de handen van Myotismon, ontmoeten de kinderen Gennai weer eens. Hij vertelt ze dat er een ander kind zich bij hen zal voegen, maar dat Myotismon ook op zoek is naar dat kind. Ze moeten het kind vinden voordat Myotismon dat doet, en om dat te bereiken moeten ze naar het kasteel van Myotismon waar zich de poort naar de Aarde bevindt. Agumon en Palmon vermommen zichzelf en gaan als eerste naar binnen om te kijken of het wel veilig is. In het kasteel is Demidevimon net bezig om nieuwe werknemers te werven om het kasteel te verdedigen (Vegiemon, Sukamon en Chuumon en meerdere Numemons). Om ze in vorm te krijgen laat hij ze trainen door Nanimon, een sterke bodybuilder Digimon. Hij begint net met de training als "PunkAgumon" en "ReggaePalmon" binnen komen en zich ook aanmelden.

Myotismon roept Demidevimon naar zijn kamer om zijn plannen door te spreken. Tijdens het gesprek roept hij zijn andere huurling binnen, Gatomon. Zij heeft de leiding over de troepen van Myotismon die naar de Aarde gestuurd gaan worden, en ze heeft een veel sterker legertje dan de slappelingen die Demidevimon heeft geronseld. Bakemon verschijnt en deelt Myotismon mee dat hij de voorbereidingen voor Myotismon heeft afgerond. Demidevimon en Gatomon verlaten de kamer en Myotismon daalt af naar een grot onder het kasteel.

In de grot laat Myotismon verscheidene kaarten zien van verschillende Digimons en deze kaarten zal hij gebruiken om de poort naar de Aarde te openen. Ondertussen staan Agumon en Palmon nog steeds onder toezicht van het wakende oog van Nanimon. Iedereen heeft eigenlijk genoeg van de oefeningen. Sukamon onthult dat hij ooit een soldaat onder leiding van Nanimon was. De manier oom hem uit te schakelen is om hem frisdrank te geven. De bubbeltjes stijgen namelijk naar zijn hoofd, waardoor hij helemaal gek wordt. Een van de Numemons glipt langs Nanimon, kruipt tegen de kasteelmuur op en vindt in een van de kamers flesjes frisdrank. Hij gooit de flesjes naar Nanimon en die begint ze allemaal op te drinken totdat hij uitgeteld op de grond ploft.

De kinderen en hun Digimons zijn weer bij elkaar en ze proberen hun weg te vinden door het gangenstelsel van het kasteel. Als hun pad wordt gekruist door de invasietroepen van Myotismon, gaan ze er stiekem achteraan en volgen ze hen naar een geheime grot. Myotismon heeft uitgevogeld hoe de kaarten in het slot moeten worden geplaatst en de poort naar de aarde opent zich. De troepen lopen door de deur en Myotismon wil net weg gaan als de Digidestined arriveren. Demidevimon, Nanimon en hun zielige strijdmacht proberen de Digidestined tegen te houden, maar Agumon, Palmon, Gomamon, Tentomon en Gabumon digivolven, en de troepenmacht slaat al snel op de vlucht.

Terwijl Patamon vlak voor de poort vecht met Demidevimon, onderneemt Gatomon actie. Ze schakelt in haar eentje alle Digimons uit en als de kinderen in een uiterste poging proberen de poort te bereiken gebruikt ze de ring om haar staart om de standbeelden aan de muur tot leven te wekken: een tweetal Devidramons. Hun hypnose aanvallen houden de Digimons bijna in hun greep, maar het lukt ze om uit de greep te ontsnappen en beginnen terug te vechten. Greymon digivolvet naar MetalGreymon en vernietigt de Devidramons. Gatomon komt echter terug uit de poort en wekt ze weer tot leven. Terwijl de strijd tussen de Digimons verder gaat, trekt Tai een sprintje naar de poort die langzaam dicht gaat. Gatomon kijkt nog even lachend om en de poort sluit zich vlak voor de neus van Tai. De Digidestined zitten nog steeds in de Digiworld en Myotismon is nu op Aarde. Zullen ze op tijd een manier vinden om ook naar de Aarde te komen?

Paradijzen
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Affiliates
Affiliate?