Digimon Paradijs
Digimon Paradijs
De Site
Welkom
Nieuws
Info
Digimon Analyzer
Digimon: The Movie
Seizoen 2
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Multimedia
Seizoen 1
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Ruilkaarten
Serie 1
Serie 2
Battle Cards
Starter Serie 1
Booster Serie 1
Booster Serie 2
Booster Serie 3
Movie Promo's
Games
Digimon World
Multimedia
Midi Files
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Contact
E-mail

Het kaartenvraagstuk

De kinderen hebben het kasteel van Myotismon weer verlaten en ze komen weer een hologram van Gennai tegen. Gennai vraagt ze of ze naar zijn huis willen komen. Ze volgen de lichtstraal die de plek van Gennai's huis aangeeft en dat leidt ze naar een meer. Het water in het meer splitst zich en er wordt een trap zichtbaar die naar de bodem van het meer leidt. Ze dalen de trap af en zien het huis van Gennai. Het is de eerste keer dat Gennai in levende lijve ontmoeten. Gennai legt de kinderen uit hoe ze de deur naar hun wereld kunnen openen. Ze moeten de sleutelkaarten gebruiken. Er zijn echter een paar problemen. Eerst moeten ze uitvogelen hoe de kaarten geplaatst moeten worden. En er is één kaart teveel omdat er een valse kaart bij zit. En als ze de verkeerde combinatie of de valse kaart gebruiken kunnen ze in de verkeerde wereld terechtkomen. Gennaai maakt ook nog wat aanpassingen aan de laptop van Izzy zodat hij de digivices er aan kan koppelen, waardoor de Digimon Analyzer informatie kan laten zien van alle Digimons die de kinderen zijn tegengekomen (en Gennai heeft een screen saver met vissen geïnstalleerd).

De volgende dag gaan ze weer terug naar het kasteel. Als ze weer in de kamer met de poort zijn, begint het kasteel langzaam in te storten. Ze beslissen dat Tai hun leider is en dat hij de kaarten op het plateau moet plaatsen. Maar Tai vindt dat Izzy daar het meest geschikt voor is en Izzy ontdekt dat er een patroon zit in het plateau. Er zijn 3 x 3 = 9 plekken voor de kaarten en er staan 3 symbolen aan de linkerkant en 3 aan de bovenkant. Aan de linkerkant staan respectievelijk 1 ster, 2 sterren en 3 sterren en volgens Izzy heeft dat te maken met de levels van de Digimons en wel voor in training, beginner en kampioen. De tekens aan de bovenkant staan voor het type Digimon, data, vaccin en virus. Izzy legt de kaarten op hun plaats en uiteindelijk is er nog 1 plek over en 2 kaarten. Een Agumon kaart en een Gomamon kaart. Izzy zegt tegen Tai dat hij de juiste kaart moet kiezen, maar Tai durft het niet omdat hij weet dat als hij de verkeerde kiest ze in de verkeerde wereld zullen belanden.

Dan verschijnt er een spinachtige Digimon, Dokugumon. Hij valt aan en Palmon, Gabumon en Gomamon digivolven. Yokomon digivolvet ook naar Biyomon om Sora en de rest te beschermen tegen Dokugumon. Tai kiest op goed geluk een van de twee overgebleven kaarten en legt de Gomamon kaart op de laatste open plek van het slot. De poort gaat open en bijna iedereen rent de poort in. Alleen Matt en Garurumon blijven achter om hun aftocht te dekken. Garurumon digivolvet naar WereGarurumon en houdt Dokugumon op een afstand. WereGarurumon verslaat Dokugumon en dedigivolvet weer naar Tsunomon. Uiteindelijk springen Matt en Tsunomon net op tijd door de reeds weer dichtgaande poort.

De kinderen ontwaken allemaal in hun zomerkamp en zien dat hun Digimons er niet zijn. Maar even later komen ze te voorschijn met het eten dat ze hadden gezocht. De kinderen leggen uit dat ze in hun wereld niet op zoek hoeven te gaan naar eten.

Paradijzen
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Affiliates
Affiliate?