Digimon Paradijs
Digimon Paradijs
De Site
Welkom
Nieuws
Info
Digimon Analyzer
Digimon: The Movie
Seizoen 2
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Multimedia
Seizoen 1
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Ruilkaarten
Serie 1
Serie 2
Battle Cards
Starter Serie 1
Booster Serie 1
Booster Serie 2
Booster Serie 3
Movie Promo's
Games
Digimon World
Multimedia
Midi Files
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Contact
E-mail

Bijna thuis

Ze gaan met zijn allen naar beneden de metro in om terug te gaan naar Odaiba en ze kopen hun kaartjes. Ze stappen in en gaan zitten. Sora staat haar plaats af aan een vrouw met een baby. Het kindje grijpt de sprieten op Yokomon's hoofd en begint er aan te trekken. Yokomon schreeuwt even naar het kind dat hij los moet laten en iedereen kijkt naar Sora en Yokomon. Sora probeert ze te overtuigen dat ze aan het buikspreken is. Ze vertelt dat ze zo'n pop kunnen kopen bij het volgende station en iedereen stapt daar uit. De kinderen gaan opgelucht weer zitten. Langzaam vallen ze in slaap en ze missen daardoor het station waar ze moeten uitstappen. Ze worden weer wakker op het laatste station.

Iedereen heeft eigenlijk wel honger en voordat ze terug gaan, gaan ze eerst op zoek naar wat eten. Izzy en Joe raken de anderen even kwijt en gaan dan snel op zoek naar de anderen. Izzy en Joe zien de anderen zitten in een restaurant. Ze hebben al het geld uitgegeven aan eten er is niets meer over voor Joe en Izzy. En er is ook geen geld meer voor de metro dus moeten ze maar gaan lopen. Tai probeert een lift te regelen maar hij doet zo maf dat er niemand voor hem stopt. Matt en Tai beginnen te bekvechten omdat Matt vindt dat wat Tai doet helemaal niet helpt. Maar als Tai dan vraagt of Matt een beter idee heeft, moet Matt van schaamte toegeven dat hij die ook niet heeft. Dan wagen Izzy en Joe ook een poging maar die heeft ook geen succes. Als tenslotte Mimi en Sora het gaan proberen rijdt toevallig Sora's neef voorbij en hij geeft hen een lift..

De neef is echter het zwarte schaap van de familie en al gauw komen ze er achter dat hoe irritant en verwaand hij is. Als Koromon dan ook nog een klein ongelukje achterlaat op de bekleding van zijn auto, wordt Sora's neef echt kwaad en beschuldigt hij Joe. Izzy probeert tussen beiden te komen maar Sora's neef duwt hem per ongeluk opzij en valt Izzy van de brug af. Motimon digivolvet naar Tentomon en redt Izzy net op tijd. Dan duikt Gesomon op uit het water en Gomamon digivolvet naar Ikkakumon om hem te verslaan. Na het gevecht varen ze weg op de rug van Ikkakumon en dat is toch een veel leukere manier van reizen dan in zo'n duffe metro.

Paradijzen
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Affiliates
Affiliate?