Digimon Paradijs
Digimon Paradijs
De Site
Welkom
Nieuws
Info
Digimon Analyzer
Digimon: The Movie
Seizoen 2
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Multimedia
Seizoen 1
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Ruilkaarten
Serie 1
Serie 2
Battle Cards
Starter Serie 1
Booster Serie 1
Booster Serie 2
Booster Serie 3
Movie Promo's
Games
Digimon World
Multimedia
Midi Files
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Contact
E-mail

Het achtste Digiding

Alle kinderen keren terug naar huis en vertellen hun ouders dat het zomerkamp voortijdig is beŽindigd vanwege het slechte weer. Het vreemde is dat het op aarde nog precies dezelfde dag als de dag waarop ze werden getransporteerd naar de Digiworld. Izzy gaat naar huis en hij verbergt Tentomon in zijn kamer en vertelt Tentomon over zijn ouders. Hier ontdekken we dat Izzy is geadopteerd.

Dan zien we een digivice liggen onder de bank in Tai's huis. Hun kat, Miko, speelt er mee en mept het over de rand van het balkon zodat het naar beneden valt. Miko rent naar beneden en achtervolgt een andere kat, die de digivice in zijn bek heeft. Ze rennen een vrachtwagen in. Uiteindelijk laat de andere kat de digivice in de vrachtwagen liggen en raakt Miko opgesloten in de vrachtwagen. De vrachtwagen begint te rijden en als hij over een brug rijdt wordt de vrachtwagen aangevallen door een Raremon. De Raremon is een huurling van Myotismon en hij heeft om zijn nek een tag met een crest die reageert op de digivice die de kat van Tai heeft. Raremon vernietigt de vrachtwagen maar Miko weet met de digivice te ontsnappen.

Izzy doet een slot op zijn deur zodat zijn moeder niet onverwachts kan binnenlopen. Izzy's moeder hoort Izzy tegen Tentomon praten en ze vraagt of Izzy's vriendje wil blijven eten. Izzy komt zijn kamer uit en vertelt dat hij bezig was met het oefenen van zijn comedy act. Ter plekke verzint Izzy het een en ander en zijn ouders vinden het nog goed ook. Daarna gaat Izzy weer terug naar zijn kamer en neemt stiekem ook nog wat eten mee voor Tentomon. Izzy bekijkt op zijn computer naar wat dingen die Gennai erop heeft gezet en hij vindt een kaart die aangeeft dat er in de baai een onbekende Digimon is.

Izzy belt iedereen op maar ze slapen allemaal en dus staan hij en Tentomon er alleen voor. Hij vermomt Tentomon en samen nemen ze een taxi naar de baai. De onbekende Digimon is een Raremon en Tentomon digivolvet naar Kabutarimon. Op dat moment ontvangt Izzy een signaal op zijn digivice. Terwijl Kabuterimon vecht met Raremon, volgt Izzy het signaal maar hij raakt het signaal kwijt. Wat hij echter niet weet is dat hij eigenlijk achter Miko aan zit. Miko verliest de digivice en uiteindelijk wordt de digivice opgepikt door een vogel die er mee wegvliegt. Izzy komt DemiDevimon tegen maar hij wordt net op tijd gered door Kabuterimon, die ondertussen Raremon heeft vernietigd.

Als Tai wakker wordt ziet hij een signaal op zijn digivice maar het signaal verdwijnt langzaam. Kari ziet in de lucht een heldere ster die langzaam verdwijnt. Die ster is in werkelijk de vogel die de digivice in zijn klauwen heeft.

Paradijzen
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Affiliates
Affiliate?