Digimon Paradijs
Digimon Paradijs
De Site
Welkom
Nieuws
Info
Digimon Analyzer
Digimon: The Movie
Seizoen 2
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Multimedia
Seizoen 1
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Ruilkaarten
Serie 1
Serie 2
Battle Cards
Starter Serie 1
Booster Serie 1
Booster Serie 2
Booster Serie 3
Movie Promo's
Games
Digimon World
Multimedia
Midi Files
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Contact
E-mail

Gatomon Komt op Bezoek

De kinderen ontmoeten elkaar in het park om te discussiëren over wat ze nu moeten doen. Ze denken dat het achtste kind wel in een van hun adresboeken moet staan en ze geven al hun adresboeken aan Joe zodat hij kan gaan bellen (behalve die van Tai, want hij kon zijn adresboek niet vinden). Ze splitsen op in groepjes van twee om verder te zoeken naar het achtste kind. Izzy en Tai, Matt en T.K, en Sora en Mimi gaan allemaal op zoek in verschillende richtingen.

Ondertussen is Kari in het park op zoek naar haar kat, Miko, als ze Gatomon ziet. Ze vraagt Gatomon of hij een vriend van Agumon is, maar Gatomon doet net alsof ze een poes is en miauwt. Door Kari's vraag heeft Gatomon wel het vermoeden gekregen dat Kari het achtste kind is en ze volgt Kari naar huis. Kari ziet dat Gatomon achter haar aan komt en ze laat de deur open staan zodat ze binnen kan komen.

Sora en Mimi beklimmen een toren om zo een goed overzicht te hebben over de stad. Dan vertoont SkullMeramon zichzelf en Birdramon en Togemon proberen hem te verjagen. Tai ziet de gebeurtenissen door zijn verrekijker en hij schiet samen met Izzy te hulp. De toren begint door SkullMeramons hitte in te storten en Kabuterimon houdt de toren in evenwicht terwijl Greymon digivolvet naar MetalGreymon en verslaat SkullMeramon.

Kari ziet een verslag van het gevecht op het nieuws. Gatomon is inmiddels naar binnengeslopen en bekruipt haar stiekem van achteren en staat klaar om aan te vallen. Plotseling draait Kari zich om en zegt hallo, waardoor Gatomon schrikt en achterover van de bank valt. Gatomon rent snel naar buiten. Gatomon is in de war door het lieve karakter van Kari, maar Gatomon is er nog steeds van overtuigd dat zij Kari in de nabije toekomst te pakken zal krijgen.

Paradijzen
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Affiliates
Affiliate?