Digimon Paradijs
Digimon Paradijs
De Site
Welkom
Nieuws
Info
Digimon Analyzer
Digimon: The Movie
Seizoen 2
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Multimedia
Seizoen 1
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Ruilkaarten
Serie 1
Serie 2
Battle Cards
Starter Serie 1
Booster Serie 1
Booster Serie 2
Booster Serie 3
Movie Promo's
Games
Digimon World
Multimedia
Midi Files
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Contact
E-mail

Lekker een Dagje de Stad in

T.K. en Matt zijn op weg naar huis met de metro. Matt toont duidelijk zijn broederliefde voor T.K. en Patamon maakt er een opmerking over dat hij dat sentimentele gedoe wel lief vindt. T.K. wordt kwaad op Patamon omdat hij hun gesprek heeft afgeluisterd en Patamon vliegt bij de volgende halte de metro uit. T.K. wil niet achter hem aan lopen maar Matt weet hem om te praten en snel rennen ze achter Patamon aan.

Twee Digimons, Pumpkinmon en Gotsumon, slenteren door de stad. Ze rennen langs een tienermeisje en ze laten haar per ongeluk struikelen. Als ze dan ook nog eens haar neuspiercing eruit proberen te trekken omdat ze denken dat het haar veiligheidsschakelaar is, wordt ze heel erg kwaad. De twee Digimons slaan op de vlucht en lopen Matt, T.K. en Tsunomon tegen het lijf. Tsunomon digivolvet naar Gabumon omdat ze denken dat Pumpkinmon en Gotsumon willen aanvallen maar dat is niet zo. De twee Digimons verschuilen zich achter Matt en hij stuurt het tienermeisje de verkeerde kant op. Dan horen ze dat Pumpkinmon en Gotsumon voor Myotismon werken maar dat ze liever filmsterren willen worden dan dat ze proberen om het achtste kind te vinden.

Pumpkinmon en Gotsumon springen op een verkeerslicht en veroorzaken zo een ongeluk. Ze gaan er allemaal snel vandoor en Pumpkinmon en Gotsumon gaan een kledingwinkel in. Ze passen wat kleren en ook Matt en T.K. worden even verkleed. T.K. en Matt zien Patamon vliegen en rennen snel de winkel uit, maar ze verliezen Patamon weer uit het oog. Pumpkinmon en Gotsumon voegen zich weer bij Matt en T.K. en hebben ijsjes bij zich, die ze hebben gestolen. Dan komt de ijsverkoper weer achter hen aan en opnieuw slaan ze op de vlucht en schudden hem gemakkelijk af.

Myotismon verschijnt en hij draagt Pumpkinmon en Gotsumon op om de tags en crests van Matt en T.K.'s te stelen. Matt en T.K. gaan er vandoor maar ze komen vast te zitten in een doodlopende steeg. Ondertussen is Patamon niet langer kwaad op T.K. en is hij in het park op zoek naar T.K.. Pumpkinmon en Gotsumon willen echter niet met Matt en T.K. vechten. Ze willen liever vriendjes worden.. Dan verschijnt Myotismon weer en Matt en T.K. verstoppen zich en Pumpkinmon en Gotsumon vallen Myotismon aan. Ze zijn echter geen partij voor Myotismon en Myotismon verbant ze naar zijn kerker in de Digiworld en gaat vervolgens achter Matt en T.K. aan. Gabumon digivolvet naar Garurumon en dan weer verder naar Weregarurumon. Patamon hoort en ziet het gevecht van een afstand en hij digivolvet naar Angemon en redt de kinderen. Angemon verslaat Myotismon echter niet omdat Myotismon voortijdig het gevecht stopt en vertrekt. Angemon en Weregarurumon veranderen weer terug naar Patamon en Gabumon.

Paradijzen
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Affiliates
Affiliate?