Digimon Paradijs
Digimon Paradijs
De Site
Welkom
Nieuws
Info
Digimon Analyzer
Digimon: The Movie
Seizoen 2
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Multimedia
Seizoen 1
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Ruilkaarten
Serie 1
Serie 2
Battle Cards
Starter Serie 1
Booster Serie 1
Booster Serie 2
Booster Serie 3
Movie Promo's
Games
Digimon World
Multimedia
Midi Files
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Contact
E-mail

Het Achtste Kind Onthuld

Gatomon bespiedt Kari, die thuis gezellig aan het spelen is met haar kat, Miko. Gatomon is in de war door de gevoelens die ze heeft voor Kari. Wizardmon arriveert en onderbreekt haar gedachten. Ze praten wat, maar Gatomon is heel erg op haar hoede voor wat ze zegt. Wizardmon vertrekt weer om zijn zoektocht naar het achtste kind voort te zetten. Al snel, loopt hij echter tegen de verloren digivice aan, die in een kraaiennest ligt. Hij verjaagt de kraai en verbergt de digivice snel voor DemiDevimon, die net aan komt vliegen, en geeft hem een fles met een pittige saus.

Wizardmon keert terug naar Gatomon en ze halen oude herinneringen naar boven. Hij vertelt haar dat ze hem een hele tijd geleden gered heeft, een gebeurtenis die Gatomon was vergeten. Tijdens die ontmoeting had ze verteld dat ze op zoek was naar iemand, maar dat ze die persoon niet kon vinden. Heel langzaam komt het besef naar voren dat Gatomon de Digimon van het achtste kind is en dat Kari het achtste kind is.

Wizardmon en Gatomon confronteren Kari met hun ontdekking. Maar Tai en Agumon proberen Kari te beschermen want ze vertrouwen de twee slechte Digimons niet. Agumon vuurt zijn Pepper Breath per ongeluk recht op Kari af! Gatomon duwt haar net op tijd op zij en vangt de volle laag op.. Ze is gelukkig nauwelijks gewond en ook Tai realiseert zich nu dat Gatomon wel Kari's beschermengel moet zijn.

Gatomon en Wizardmon gaan terug naar de basis van Myotismon om Kari's crest te zoeken, maar Myotismon betrapt hen op heterdaad. Als Myotismon Gatomons haat en vastbesloten ziet, realiseert hij zich dat zij de achtste Digimon moet zijn. Er ontstaat een gevecht en Wizardmon raakt gewond en wordt uiteindelijk in de rivier geworpen. Gatomon is verdrietig om het verlies van haar vriend en is vastbesloten om het Myotismon betaald te zetten. In haar eentje is ze echter geen enkele partij voor Myotismon, maar Tai en Greymon zijn op de door het gevecht veroorzaakte bliksemschichten in de lucht afgekomen en schieten te hulp.

Greymon digivolvet naar MetalGreymon, maar zijn Giga Blaster wordt afgeweerd door Myotismons Crimson Lightning. Myotismon onttrekt de energie van MetalGreymon en hij verandert terug naar Agumon. Myotismon pakt Gatomon op en vliegt weg. Tai en Agumon kunnen niets anders doen dan naar huis terug te keren.

Paradijzen
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Affiliates
Affiliate?