Digimon Paradijs
Digimon Paradijs
De Site
Welkom
Nieuws
Info
Digimon Analyzer
Digimon: The Movie
Seizoen 2
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Multimedia
Seizoen 1
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Ruilkaarten
Serie 1
Serie 2
Battle Cards
Starter Serie 1
Booster Serie 1
Booster Serie 2
Booster Serie 3
Movie Promo's
Games
Digimon World
Multimedia
Midi Files
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Contact
E-mail

Flower Power

Myotismon heeft Odaiba in zijn greep door een verlammende mist die het centrum van de stad hermetisch heeft afgesloten van de buitenwereld. Mimi zit buiten na te denken. Haar vader, die thuis komt van zijn werk, komt voorbij en samen lopen ze naar huis. Ze genieten van een maaltijd bereid door Mimi's moeder (aardbeienrijsttaart). Op hetzelfde tijdstip probeert Matt in zijn huis een TV zender te vinden die werkt. Matts vader werkt bij het lokale tv- station, en hij besluit om naar het station te gaan om het probleem daar uit te zoeken en te herstellen. Hij gebiedt Matt om thuis te blijven. Op weg naar het tv-station heeft hij samen met enkele van zijn collega's bijna een ontmoeting met een DarkTyrannomon en worden ze ook nog aangevallen door een kudde Gizamons.

T.K. overtuigt zijn moeder om hem naar de stad te brengen zodat hij Matt en zijn vader kan helpen. Ondertussen is Sora op weg naar haar voetbaltraining. Een bende Bakemons begint de stad af te stropen en ze slepen iedereen naar het centrum van de stad voor een ontmoeting met Myotismon. Bij Tai's huis redt Agumon Tai en Kari, maar hun moeder wordt ontvoerd door de Bakemons. Op een andere plek verdedigt Biyomon Sora's verbijsterde moeder tegen de Bakemons. Tai probeert samen met Greymon de mensen te bevrijden van de Bakemons, maar Greymon wordt aangevallen door Phantomon, die met zijn zeis er voor zorgt dat Greymon weer terug verandert in Agumon.

In het centrum van de stad kijkt Myotismon met een duivelse blik naar de gevangen Gatomon en de gevangen mensen. Sora, Mimi, hun families, en vele andere kinderen met hun ouders zijn gevangen genomen. Palmon heeft zich echter vermomd en is klaar om de strijd aan te gaan. Ondertussen komen Tai en Kari weer bij Matt. Sora herinnert zich Joe's versje waardoor de Bakemons bij vorige ontmoeting hun kracht verloren. Ze stopt een bandje met een versje in een cassetterecorder en speelt het bandje af. De Bakemons storten verzwakt in. De gevangenen proberen te ontsnappen maar DarkTyrannomon verspert hun ontsnappingsroute Mimi's vader probeert hem aan te vallen met een servicewagentje, maar hij raakt daarbij gewond. Sora's moeder en Biyomon sluipen het stadion in waar iedereen gevangen wordt gehouden. Biyomon digivolvet naar Birdramon en ze kan Sora net op tijd redden van Phantomon. Palmon digivolvet naar Togemon en begint te vechten met DarkTyrannomon. Ze wordt echter verslagen. Dan begint Mimi's crest te gloeien en digivolvet ze naar haar Ultieme vorm, Lillymon. Lillymon maakt korte metten met DarkTyrannomon. Myotismon verschijnt echter op het strijdperk en stuurt DarkTyrannomon terug naar de Digiworld. Zal Lillymon Myotismon kunnen verslaan?

Paradijzen
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Affiliates
Affiliate?