Digimon Paradijs
Digimon Paradijs
De Site
Welkom
Nieuws
Info
Digimon Analyzer
Digimon: The Movie
Seizoen 2
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Multimedia
Seizoen 1
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Ruilkaarten
Serie 1
Serie 2
Battle Cards
Starter Serie 1
Booster Serie 1
Booster Serie 2
Booster Serie 3
Movie Promo's
Games
Digimon World
Multimedia
Midi Files
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Contact
E-mail

Stad onder Vuur

Lillymon probeert Myotismon aan te vallen, maar hij weert haar aanvallen gemakkelijk af en bevriest haar met zijn Nightmare Claw. Ze valt op de grond en kan zich niet meer bewegen. Birdramon redt haar nog net van Myotismons Grisly Wing, terwijl Sora en haar moeder nog steeds de Bakemons proberen te verjagen. Sora's moeder zeg tegen Sora dat ze zichzelf in veiligheid moet brengen. Sora grijpt zich vast aan de poot van de voorbijvliegende Birdramon en haar moeder wordt gevangen genomen.

Terwijl Kari Agumon verzorgt, discussiëren Matt en Tai over de huidige situatie. Kari denkt dat het haar schuld is dat Myotismon de stad in gijzeling heeft, maar Tai verzekert haar dat het gewoon hun lot is. Tai gaat er vandoor om de anderen te zoeken en Matt en Kari blijven achter.

Izzy ontvangt een e-mail van Gennai die hem vertelt om de Digitale Barrière te downloaden om zichzelf tegen de Bakemon bende te beschermen. Hij begint te downloaden, maar zijn modem is vreselijk traag. Ondertussen zijn T.K. en zijn moeder op het station van de veerboot naar Odaiba. Vanwege de dikke mist vaart de veerboot echter niet. Door de drukte raken T.K. en zijn moeder elkaar kwijt.. Izzy's ouders stormen zijn kamer binnen. Izzy's moeder wil Izzy in veiligheid brengen, maar Izzy is vastbesloten om de Digitale Barrière te gebruiken. Zijn vader overtuigt haar om Izzy zijn werk af te laten maken door te zeggen dat hij waarschijnlijk weet waar hij mee bezig is. De download is eindelijk klaar. Net op het moment dat Phantomons troepen het huis binnenvallen start Izzy de Digitale Barrière. Een Bakemon komt de kamer binnen maar door de barrière ziet hij niemand in de kamer. De Bakemons vertrekken weer . Tentomon komt te voorschijn en begint enthousiast te praten . Izzy's ouders zijn verbaasd.

DemiDevimon gebruikt een slaapgolf om de gevangen kinderen in slaap te krijgen, maar Mimi's crest maakt haar weer wakker. Gatomon wordt gedwongen om duizenden kinderen te bekijken en te vertellen of het het achtste kind is. Ze schudt elke keer van niet en Myotismon dreigt alle kinderen te doden als ze liegt. Joe en T.K. ontmoeten elkaar buiten het station van de veerboot en Gomamon digivolvet naar Ikkakumon om hen zo over de baai naar het centrum van Odaiba te brengen, tot groot ongenoegen van T.K.'s moeder die hen nog net ziet vertrekken.

Gennai vertelt Izzy dat het tv-station de bron is van Myotismons kracht, en samen met Tentomon gaat hij op weg. Tai en Agumon lopen weer een Bakemon tegen het lijf en ze proberen hem de verblijfplaats van Myotismon te ontfustelen, als Sora en Birdramon komen aangevlogen. Ze wisselen wat informatie uit. Tai gaat naar het centrum en Sora gaat terug naar Matt en Kari. Hun gesprek werd echter afgeluisterd door Phantomon. Matts vader zit opgesloten in het tv-station en het lukt hem niet om te communiceren met de buitenwereld. Izzy heeft het tv-station inmiddels ook bereikt.

Joe en T.K. bereiken bijna het begin van de mistbarrière, maar bij de brug worden ze aangevallen door MegaSeadramon. Hij stoot ze allemaal van de rug van Ikkakumon af. Joe redt T.K. van de verdrinkingsdood maar vervolgens verdrinkt hij zelf. Ikkakumon digivolvet naar Zudomon, redt Joe, en gebruikt zijn Vulcan's Hammer om de grote zeeslang te verslaan.

Izzy is het TV station ingegaan en zit bijna gevangen tussen twee Bakemon patrouilles. Plotseling wordt hij door Matts vader de zendruimte ingetrokken. Joe en T.K. zetten hun tocht voort. Wizardmon komt ernstig verzwakt boven drijven. Hij toont hen de achtste tag en crest en valt flauw. Matt, Kari en de net aangekomen Sora worden aangevallen door Phantomon en zijn twee nieuwe onderdanen Snimon en Tuskmon. De Digimons vallen Matt en Sora aan en om hen te redden geeft Kari zichzelf over aan Phantomon, die haar naar Myotismon brengt.

Paradijzen
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Affiliates
Affiliate?