Digimon Paradijs
Digimon Paradijs
De Site
Welkom
Nieuws
Info
Digimon Analyzer
Digimon: The Movie
Seizoen 2
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Multimedia
Seizoen 1
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Ruilkaarten
Serie 1
Serie 2
Battle Cards
Starter Serie 1
Booster Serie 1
Booster Serie 2
Booster Serie 3
Movie Promo's
Games
Digimon World
Multimedia
Midi Files
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Contact
E-mail

Wizardmon's Geschenk

Kari heeft zichzelf overgegeven aan Myotismon om Matt en Sora te redden van Phantomon en zijn kwaadaardige hulpjes Tuskmon en Snimon. Matt geeft zichzelf de schuld, maar ze kunnen niet veel meer doen dan achter Phantomon aan gaan. Ondertussen geeft Wizardmon Kari's crest aan T.K. en Joe en ze gaan verder op weg naar de stad. DemiDevimon vertelt zijn meester dat ze het achtste kind hebben gevonden en samen vliegen ze weg om haar te ontmoeten.

Matt en Sora komen aan bij het tv-station en worden begroet door Izzy en Matts vader. Ook Joe, T.K. en Wizardmon arriveren bij het tv-station. Wizardmon gebruikt zijn krachten om Lillymon te genezen, die nog steeds zwaar gewond was door haar confrontatie met Myotismon. In de lucht zien ze Myotismon vliegen en ze begeven zich allemaal naar het dak, waar Myotismon is geland. Tuskmon en Snimon komen weer te voorschijn en vallen aan, maar Weregarurumon, Garudamon en Zudomon houden hen tegen.

Op de bovenste verdieping van het tv-station stelt Myotismon vragen aan Kari, maar Kari vertelt hem dat ze er alles aan zal doen om zijn slechte daden te stoppen. Gatomon weigert echter om Kari te herkennen, maar als DemiDevimon Kari pijn begint te doen schreeuwt Gatomon haar naam. Gatomon moet nu wel toegeven dat ze Kari kent en het is Myotismon nu ook duidelijk dat Gatomon de Digimon van het achtste kind is. Gatomon voegt zich bij Kari en is vastbesloten om haar te beschermen. Op dat moment wordt Myotismon aangevallen door Kabuterimon en Lillymon.. Myotismon weert de aanvallen eenvoudig af waardoor echter wel een gat in het dak wordt geknald. Myotismon vliegt door het gat naar het dak.

Tai en Mimi zijn inmiddels ook gearriveerd en ze begeven zich ook snel naar het dak. Op het dak geeft Wizardmon Kari haar tag en crest. Tai heeft op de rug van Greymon het dak bereikt en gooit de Kari's digivice naar haar toe. Ze vangt de digivice maar DemiDevimon grijpt hem snel uit haar handen. Phantomon valt Tai aan, en Greymon digivolvet naar MetalGreymon. Alle Digimons vallen Myotismon aan maar hij weert alle aanvallen af.

Patamon digivolvet naar Angemon. Myotismon vuurt zijn Grisly Wing af op Gatomon. Wizardmon werpt zich voor Gatomon, vangt de aanval op en gaat dood. Gatomon en Kari zijn zeer verdrietig om het verlies van hun vriend. Kari's digivice begint helder te gloeien. Van schrik laat DemiDevimon de digivice vallen. Tai vangt de digivice op en gooit hem snel weer naar Kari.

Gatomon digivolvet naar Angewomon. Ze creŽert een soort poort in de lucht en alle andere Digimons vuren hun aanval naar deze poort. Met deze verzamelde krachten is Angewomon in staat om haar Celestial Arrow af te vuren waarmee ze Myotismon vernietigt. Het gebouw begint in te storten en onze vrienden weten net op tijd vliegend het gebouw te verlaten. De Digimons digivolven terug en samen vieren ze de overwinning. Maar de mist, die de stad omringt, wordt alleen maar dikker en dikker.

Paradijzen
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Affiliates
Affiliate?