Digimon Paradijs
Digimon Paradijs
De Site
Welkom
Nieuws
Info
Digimon Analyzer
Digimon: The Movie
Seizoen 2
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Multimedia
Seizoen 1
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Ruilkaarten
Serie 1
Serie 2
Battle Cards
Starter Serie 1
Booster Serie 1
Booster Serie 2
Booster Serie 3
Movie Promo's
Games
Digimon World
Multimedia
Midi Files
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Contact
E-mail

De Voorspelling

Nadat de kinderen Myotismon hebben verslagen is de mist boven de stad blijven hangen en zelfs nog dikker geworden. Gennai e-mailt Izzy een oude voorspelling die hij heeft ergens heeft opgediept:

De tekst van de voorspelling.

De meeste kinderen blijven in het congrescentrum om de achtergebleven Bakemons uit te roeien. Joe is naar huis gegaan en komt daar zijn broer Shin tegen. Met zijn tweeŽn keren ze weer terug naar het congrescentrum. Izzy vindt zijn ouders weer, die hem eindelijk de waarheid vertellen. Hij is vroeger geadopteerd, nadat zijn ouders in een auto-ongeluk om het leven waren gekomen.

In het congrescentrum beginnen de slapende gevangen Myotismons naam te roepen. In de buurt van het tv-station begint DemiDevimon Myotismon weer tot leven te wekken. De Digidestined zijn nog steeds bezig met het ontrafelen van de voorspelling. Ze komen tot de ontdekking dat Myotismon weer zal verschijnen als de klok 'het uur van het beest' slaat en dat is om 6 minuten en 6 seconden over 6. Tai kijkt op zijn digivice en ziet dat het al 6 uur is!

Ze stappen snel in de auto van Matts vader en begeven zich op weg naar het tv-station. Als ze bij het tv-station arriveren zijn ze echter te laat. Myotismon is alweer verschenen, maar hij is enorm groot! Hij is VenomMyotismon geworden, een enorm sterke, Mega level Digimon. Hij heeft honger en zuigt DemiDevimon op voordat hij zich op weg begeeft naar zijn gevangenen in het congrescentrum. Agumon en Gabumon digivolven naar MetalGreymon en WereGarurumon, maar ze kunnen VenomMyotismon niet tegenhouden. VenomMyotismon gebruikt een aanval die al hun energie opzuigt en ze veranderen terug naar Agumon en Gabumon.

Gatomon beveelt iedereen om op een veilige afstand te blijven, behalve Patamon. Ze digivolven naar Angemon en Angewomon en proberen VenomMyotismon te vernietigen, maar hun aanvallen zijn te zwak. Izzy en de ouders denken het raadsel van de voorspelling te hebben ontcijferd. De engelen moeten hun pijlen op Tai en Matt richten om een wonder te laten plaats vinden. T.K. en Kari dragen hun Digimons op om hun pijlen van hoop en licht op hun broers te richten.

Als ze geraakt worden door de pijlen beginnen Tai en Matt fel op te lichten en hun crests worden nog een keer geactiveerd. Agumon en Gabumon beginnen te warp-digivolven naar hun Mega vorm: WarGreymon en MetalGarurumon!

Paradijzen
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Affiliates
Affiliate?