Digimon Paradijs
Digimon Paradijs
De Site
Welkom
Nieuws
Info
Digimon Analyzer
Digimon: The Movie
Seizoen 2
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Multimedia
Seizoen 1
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Ruilkaarten
Serie 1
Serie 2
Battle Cards
Starter Serie 1
Booster Serie 1
Booster Serie 2
Booster Serie 3
Movie Promo's
Games
Digimon World
Multimedia
Midi Files
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Contact
E-mail

De Strijd om de Aarde

Agumon en Gabumon warp-digivolven naar hun Mega vorm: WarGreymon en MetalGarurumon. Ze proberen het tij te keren door met hun toegenomen krachten VenomMyotismon aan te vallen. Ze kunnen het echter niet alleen en de andere digimon, in hun kampioen vorm, schieten te hulp.

Het lukt WarGreymon om een gapende wond in VenomMyotismons buik te maken, maar VenomMyotismon lacht alleen maar en uit de wond komt zijn echte ik te voorschijn, een grote schaduwachtige bol van het kwaad. Hij gebruikt zijn krachten en alle digimon staan aan de grond genageld. Het lijkt erop of de strijd voorbij is, als plotseling de crests van de Digidestined beginnen te gloeien. Uit elke digivice schiet een straal licht die zich om VenomMyotismon heen wikkelt en hem zo vasthoudt.

WarGreymon verzamelt al zijn kracht en met zijn Terra Force aanval vernietigt hij VenomMyotismon. De slapende mensen in het congrescentrum ontwaken en de mist verdwijnt. Er drijft echter een andere wereld op zijn kop aan de hemel.

Machines kunnen de wereld niet detecteren. Een vliegtuig vliegt tegen de zwevende wereld aan en stort neer. Een ander vliegtuig krijgt eveneens problemen en begint ook neer te storten. Biyomon digivolvet naar Birdramon en probeert het vliegtuig te redden. Er verschijnt een Kuwagumon die wil aanvallen maar Kabuterimon voorkomt dat. Birdramon digivolvet naar Garudamon en ze zet het vliegtuig veilig in de baai aan de grond. De Kuwagumon bevestigt Izzy's theorie dat die zwevende wereld eigenlijk de Digiworld is.

Omdat de tijd in de echte wereld en de Digiworld niet even snel gaat, zijn er tijdens hun verblijf van een paar dagen op de echte wereld jaren voorbijgegaan in Digiworld. Shin laat de rest een televisie uitzending zien op zijn draagbare televisie. De nieuwsuitzending laat beelden zien van allerlei onbekende digimon die de stad aanvallen. Hierdoor zijn ze er van overtuigd dat ze terug moeten naar Digiworld. Ze nemen afscheid van hun ouders. Ze gaan in een kring staan en houden hun digivices voor zich. Lichtstralen schieten omhoog naar de zwevende wereld en er vormt zich een koker van licht. Langzaam zweven de kinderen en hun digimon omhoog in de richting van de digitale wereld en vragen zich af wat er tijdens hun afwezigheid in Digiworld is gebeurd..

Paradijzen
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Affiliates
Affiliate?