Digimon Paradijs
Digimon Paradijs
De Site
Welkom
Nieuws
Info
Digimon Analyzer
Digimon: The Movie
Seizoen 2
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Multimedia
Seizoen 1
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Ruilkaarten
Serie 1
Serie 2
Battle Cards
Starter Serie 1
Booster Serie 1
Booster Serie 2
Booster Serie 3
Movie Promo's
Games
Digimon World
Multimedia
Midi Files
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Contact
E-mail

De Dark Masters

Nadat ze VenomMyotismon hebben verslagen keren de Digidestined terug naar de Digitale Wereld, maar er is tijdens hun afwezigheid een hoop gebeurd. Vier Dark Masters heersen over het land: Piedmon, MetalSeadramon, Puppetmon en Machinedramon. Ze wachten op de terugkeer van de Digidestined zodat ze de kinderen uit de weg kunnen ruimen.

Als de kinderen zijn aangekomen in Digiworld, ontmoeten ze Chuumon, die vertelt hoe hij zijn maatje Sukamon is kwijtgeraakt. Hoewel Chuumon verzwakt is, besluit hij om de kinderen te vergezellen. Dan verschijnt MetalSeadramon op het toneel en alle Digimons digivolven naar hun kampioen vorm. Ze zijn echter met zijn achten niet opgewassen tegen deze ene Mega level Digimon. MetalSeadramon vertrekt nadat hij de Digimons heeft verslagen en Machinedramon neemt zijn plaats over. Zijn Mega Cannons onttrekken de krachten uit de Digimons en veroorzaken een gapende afgrond waar de kinderen en hun Digimons invallen.

Opeens stopt hun val en beginnen Garudamon en WereGarurumon tegen elkaar te vechten. Ook de kinderen beginnen ongecontroleerde bewegingen te maken. Ze zijn onder de controle van Puppetmon, die de touwtjes in handen heeft genomen en hen als marionetten laat bewegen. Hij raakt ze met zijn Puppet Pummel. De Digimons dedigivolven en ze worden weer verder weg geslingerd. Ze worden wakker in een arena, waar ze door Piedmon worden begroet. Hij stelt zijn mede Dark Masters voor en bereidt zich voor om de kinderen te vernietigen. Piedmon vuurt zijn Trump Blade op Mimi af, maar Chuumon springt voor Mimi, vangt de aanval op en wordt daar bij gedood.

Net op het moment dat de Dark Masters willen toeslaan, arriveert Piximon en redt de Digidestined door ze in zijn barrière te onttrekken aan het zicht van de Dark Masters. Hij probeert ze zo weg te brengen van de plek des onheil, maar de Dark Masters zijn niet zo gemakkelijk om de tuin te leiden. Ze worden weer gevonden en Piximon stuurt de kinderen weg en blijft zelf achter om de te vechten met de vier mega Digimons.


Paradijzen
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Affiliates
Affiliate?