Digimon Paradijs
Digimon Paradijs
De Site
Welkom
Nieuws
Info
Digimon Analyzer
Digimon: The Movie
Seizoen 2
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Multimedia
Seizoen 1
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Ruilkaarten
Serie 1
Serie 2
Battle Cards
Starter Serie 1
Booster Serie 1
Booster Serie 2
Booster Serie 3
Movie Promo's
Games
Digimon World
Multimedia
Midi Files
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Contact
E-mail

Vermoeid en Zeeziek

Piximon heeft de kinderen uit de handen van de Dark Masters gered door ze weg te sturen in een barrière. Vervolgens viel hij zelf de vier Mega level Digimon aan. Wat er verder van Piximon is geworden is niet bekend, maar je mag aannemen dat hij dood is, omdat het eigenlijk zelfmoord is om als Ultieme Digimon vier Mega Digimons aan te vallen. De kinderen snellen weg van het strijdtoneel en discussiëren ondertussen of ze wel sterk genoeg zijn om de Mega Digimons te verslaan.

Ze komen op een strand dat ze bekend voor komt. Het is het strand met de verwoeste telefooncellen waar ze ooit Shellmon hebben verslagen. De kinderen en de Digimons willen even uitrusten, maar T.K. en Kari zien iemand in het water die om hulp roept. Ze willen te hulp schieten maar de oudere kinderen nemen het van hun over. Met een bootje varen ze naar het geroep toe. Het is Shellmon! Hij valt de kinderen aan waardoor de boot bijna kapseist!

Tanemon, Bukamon, Motimon en Yokomon digivolven en het lukt ze om Shellmon weg te jagen. Tai concludeert dat hun Digimons sterker zijn geworden, omdat Shellmon nu is verslagen door beginner Digimons, terwijl Agumon de eerste moest digivolven naar zijn kampioensvorm om Shellmon te verslaan. Opeens vinden ze een snackbar die uit het niets lijkt te zijn opgedoken en iedereen wil naar binnen gaan. Mimi struikelt en verliest haar schoen en Joe helpt haar. De anderen zijn ondertussen al in de snackbar maar ze vinden daar alleen maar Scorpiomon, een van MetalSeadramons hulpjes. Hij gebruikt zijn Scorpion Storm om te kinderen en hun Digimons te verslaan. Ze zijn allemaal buiten bewustzijn.

Joe en Mimi zien wat er gebeurd is en ze luisteren stiekem een gesprek af tussen MetalSeadramon en Scorpiomon. MetalSeadramon betaalt Scorpiomon voor zijn werk met mosselen, maar dan realiseert hij zich dat er twee kinderen ontbreken en hij stuurt Scorpiomon op pad om de ontbrekende kinderen te zoeken. Scorpiomon vindt inderdaad Joe en Mimi maar hij is een beetje uit vorm en kan de twee vluchters niet bijhouden. Hij geeft de achtervolging op en verbergt zich. Joe en Mimi vinden mosselen en beginnen te eten. Dit maakt Scorpiomon kwaad en hij komt te voorschijn, want het zijn zijn mosselen. Togemon en Ikkakumon vallen hem aan.

Scorpiomon is aan de winnende hand, maar hij vindt een grote hoeveelheid mosselen en begint te eten. Togemon en Ikkakumon digivolven naar Lillymon en Zudomon en verslaan hem. Daarna gaan ze snel terug naar de snackbar en Zudomon sleept Scorpiomon met zich mee. Het lukt ze om iedereen uit de snackbar te krijgen voordat MetalSeadramon het hele gebouw platbrandt. Zudomon gooit de uit de kluiten gewassen garnaal op het vuur.

MetalSeadramon is woedend dat de kinderen weer zijn ontsnapt. Lillymon probeert hem af te leiden maar MetalSeadramon ziet hoe de rest op de rug van Zudomon over zee probeert te ontsnappen. MetalSeadramon gaat in de achtervolging en raakt Lillymon et zijn staart waardoor ze terug digivolvet naar Palmon. Vervolgens ramt MetalSeadramon Zudomon en iedereen valt in het water. Zudomon valt aan, maar MetalSeadramon beantwoordt de aanval en Zudomon wordt weer Gomamon. De kinderen zitten nu in de val in het water, en zijn overgeleverd aan de grillen van een Mega Digimon.

Paradijzen
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Affiliates
Affiliate?