Digimon Paradijs
Digimon Paradijs
De Site
Welkom
Nieuws
Info
Digimon Analyzer
Digimon: The Movie
Seizoen 2
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Multimedia
Seizoen 1
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Ruilkaarten
Serie 1
Serie 2
Battle Cards
Starter Serie 1
Booster Serie 1
Booster Serie 2
Booster Serie 3
Movie Promo's
Games
Digimon World
Multimedia
Midi Files
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Contact
E-mail

Onder Druk

MetalSeadramon was de kinderen aan het aanvallen en had net Zudomon verslagen. Hij staat op het punt om iedereen te vernietigen, Whamon komt aangezwommen en slokt de kinderen en hun Digimons op. Hij zwemt snel weg en laat een woedende MetalSeadramon achter.

Whamon vertelt hoe MetalSeadramon de macht over de oceaan begon over te nemen vanaf het moment dat zij vertrokken waren naar de echte wereld. Whamon is vastbesloten om de kinderen in veiligheid te brengen. Ondertussen stuurt MetalSeadramon zijn Divermons op pad om de kinderen te vinden. De patrouilleren door de oceaan op zoek naar een spoor van Whamon.

Whamon komt even boven water in een baai om de kinderen even wat te laten eten. Maar ze kunnen niet al te lang blijven. Gomamon hoort van zijn visvriendjes dat de Divermons al dicht in de buurt zijn. Als de Divermons aanvallen zwemt Whamon er snel weer vandoor. Hij ontsnapt door de Divermons te misleiden door een wolk van bubbeltjes en duikt naar de bodem van de oceaan om zich te verbergen.

Izzy verbindt zijn computer aan Whamons visuele sensoren, en dan kunnen ze op zijn computer zien wat Whamon ziet. Izzy komt ook tot de ontdekking dat WarGreymon bekend staat als "Dramon Vernietiger", omdat zijn aanvallen bijzonder effectief zijn tegen dit soort Digimons. Izzy laat Kari zo lang mogelijk op haar fluitje blazen om zo als een soort sonar een beeld te krijgen van de omgeving en een ontsnappingsroute te vinden. Whamon heeft de ontsnappingsroute ook al gezien. De Divermons hebben Whamon ook weer gevonden, maar Whamon duikt zo diep de oceaan in waar de Divermons de druk niet meer kunnen weerstaan.

Nu is het tijd voor MetalSeadramon en hij zet de achtervolging in. Uiteindelijk, na een tocht door een lange tunnel, komen ze terecht in een baai. MetalSeadramon zit hen nog steeds op de hielen en de kinderen bereiden zich voor om aan te vallen. Ze vertellen Whamon dat hij een veilige plek moet opzoeken, want hij is door zijn grootte een gemakkelijk doelwit. Agumon digivolvet naar WarGreymon, om MetalSeadramon aan te vallen, en Gomamon digivolvet naar Zudomon om af te rekenen met de Divermons. Na een korte strijd staat MetalSeadramon op het punt om WarGreymon te pletten tussen zijn kaken. Wie kan de kinderen redden?

Paradijzen
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Affiliates
Affiliate?