Digimon Paradijs
Digimon Paradijs
De Site
Welkom
Nieuws
Info
Digimon Analyzer
Digimon: The Movie
Seizoen 2
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Multimedia
Seizoen 1
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Ruilkaarten
Serie 1
Serie 2
Battle Cards
Starter Serie 1
Booster Serie 1
Booster Serie 2
Booster Serie 3
Movie Promo's
Games
Digimon World
Multimedia
Midi Files
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Contact
E-mail

Spelletjes

WarGreymon zit gevangen tussen de kaken van MetalSeadramon. Whamon schiet te hulp en valt MetalSeadramon aan, die daardoor WarGreymon los laat. MetalSeadramon vergeldt deze aanval met zijn River of Power en verwondt Whamon. WarGreymon is nu vrij en gebruikt zijn Terra Force om MetalSeadramon te vernietigen. Whamon is echter dodelijk gewond en verdwijnt in het niets.

Mimi plaatst kruizen op grafheuveltjes als herinnering aan de vier Digimons die hun leven hebben gegeven voor het redden van de kinderen. Nu MetalSeadramon is vernietigd, verdwijnt de rivier die door Spiral Mountain stroomt, en neemt de rivier weer zijn normale vorm in heel Digiworld. Matt wordt kwaad op Tai omdat hij altijd wil vechten en nooit rekening houdt met anderen. Door hun gekibbel raakt iedereen slecht gehumeurd. Ze lopen het bos in , maar Puppetmon bestuurt de paden waar ze op lopen.

Puppetmon gebruikt een monitor en een afstandsbediening om de grond waar de kinderen op staan naar zijn schuilplaats te laten bewegen. Als de kinderen zich verstoppen in een boom teleporteert Puppetmon ze heen en weer tussen verschillende plekken. Ook gebruikt hij een soort poppenspel waarmee hij bv. de kinderen kan kietelen. Uiteindelijk teleporteert hij T.K. en Matt bij elkaar. Puppetmon wil een spelletje "Oorlog" spelen met T.K., maar Matt vindt dat geen goed idee en probeert het te verhinderen. Puppetmon raakt Matt met een rubberbal die zich helemaal om hem heen wikkelt. Puppetmon dwingt T.K. om met hem te spelen, want anders zal hij Matt doden. Samen gaan ze naar het huis van Puppetmon. Ondertussen vliegt Patamon weg bij de andere kinderen om T.K. te zoeken.

Puppetmon wil met T.K. verstop, zoek en vernietig spelen, maar T.K. weet hem gemakkelijk te ontwijken. T.K. realiseert zich dat Puppetmon niet een van de slimste is en hij doet alsof hij het spelletje vreselijk saai vindt. Hij zegt tegen Puppetmon dat hij zeker geen vrienden heeft en Puppetmon rent weg om een "vriend" te maken uit wat oude dingen die hij her en der heeft liggen.

Patamon heeft het huis van Puppetmon gevonden en ziet de monitor, de afstandsbediening en het de plattegrond met de poppen. Patamon herenigt zich met T.K. Ze vernietigen de spullen van Puppetmon en ze gaan er stiekem vandoor. Puppetmon keert terug om T.K. te bewijzen dat hij een "vriend" heeft. Hij vindt echter alleen zijn vernielde spullen. Hij is boos dat T.K. hem om de tuin heeft geleid en dus helemaal niet met hem wilde spelen. Het is tijd voor Puppetmons wraak!.

Doordat T.K. en Patamon de spullen van Puppetmon hebben vernield is de rest van de groep weer bij elkaar gekomen. Ze willen net op zoek gaan naar T.K. als hij komt aangerend. T.K. is blij dat hij kon ontsnappen, maar Matt voelt zich waardeloos omdat hij zijn broertje niet kon beschermen. Maar wat nog erger is: T.K. had hem helemaal niet nodig en was zelf in staat om te ontsnappen. Matt gaat er stilletjes vandoor.

Paradijzen
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Affiliates
Affiliate?