Digimon Paradijs
Digimon Paradijs
De Site
Welkom
Nieuws
Info
Digimon Analyzer
Digimon: The Movie
Seizoen 2
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Multimedia
Seizoen 1
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Ruilkaarten
Serie 1
Serie 2
Battle Cards
Starter Serie 1
Booster Serie 1
Booster Serie 2
Booster Serie 3
Movie Promo's
Games
Digimon World
Multimedia
Midi Files
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Contact
E-mail

Vuilnis Vuurgevecht

Puppetmon is kwaad, maar hij laat een van zijn aanhangers, Cherrymon, eerst een poging wagen om Matt uit te schakelen. Matt en Gabumon zijn weggegaan bij de anderen en ze lopen Cherrymon tegen het lijf. Cherrymon vertelt dat Matt alleen zichzelf verder kan ontwikkelen door zijn rivaal te verslaan. En zijn rivaal is Tai!

De anderen zijn op zoek naar Matt als Puppetmon met een aantal van zijn handlangers verschijnt. De kinderen worden aangevallen door Garbagemons, weerzinwekkende, derrie afvurende Digimons. Ze zijn sterk en de Digimons van de kinderen digivolven om het gevecht aan te gaan. Lillymon schakelt een aantal Garbagemons uit, en ook MetalGreymon neemt een deel voor zijn rekening. Ze verslaan de Garbagemons, maar Puppetmon blijft elke keer nieuwe op hen af sturen!

Ondertussen is Matt door het verhaal van Cherrymon aardig in de war gebracht. Hij is boos op Tai omdat hij de leiding heeft, maar hij heeft zijn leiderschap wel altijd geaccepteerd.
Gabumon zegt tegen Matt dat hij naar zijn geweten moet luisteren en moet doen wat hij zijn hart hem ingeeft. Om Matt te bewijzen dat vriendschap belangrijk is, digivolvet Gabumon naar MetalGarurumon en biedt hij Matt aan om alles voor hem te doen.

Er is nog één Garbagemon over en die gebruikt een vacuum aanval om alles en iederen op te zuigen in zijn vuilnisbak. MetalGarurumon verschijnt en met zijn Mega Wolf Claw maakt hij een eind aan deze slechterik. Iedereen is opgelucht, maar dan begint MetalGarurumon op Agumon te vuren met zijn lasers! De anderen zijn geschokt, maar Matt roept zijn Digimon niet terug! Matt en MetalGarurumon dagen Tai en Agumon uit voor een duel. Zullen ze het gevecht tussen de twee Mega Digimons overleven?

Paradijzen
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Affiliates
Affiliate?