Digimon Paradijs
Digimon Paradijs
De Site
Welkom
Nieuws
Info
Digimon Analyzer
Digimon: The Movie
Seizoen 2
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Multimedia
Seizoen 1
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Ruilkaarten
Serie 1
Serie 2
Battle Cards
Starter Serie 1
Booster Serie 1
Booster Serie 2
Booster Serie 3
Movie Promo's
Games
Digimon World
Multimedia
Midi Files
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Contact
E-mail

Het Ultieme Gevecht

Matt en MetalGarurumon vallen Tai en Agumon aan. Matt staat niet toe dat ze zomaar weggaan, dus is Agumon wel gedwongen om het gevecht aan te gaan en hij warp-digivolvet naar WarGreymon. Tai en Matt beginnen ook te vechten. Mimi, bang geworden voor al het geweld, rent er vandoor. Niemand kan ook maar iets veranderen aan wat er nu gebeurt.

Kari loopt ook een beetje weg van het gevecht en ze vindt een glinsterend licht in het bos. Ze begint er tegen te praten en ze haalt haar crest te voorschijn. Gatomon en Izzy lopen naar Kari toe, maar de crest begint fel te gloeien en ze verdwijnen allemaal. Ook de andere kinderen en hun Digimons verdwijnen en als laatste ook de twee mega Digimons, die eerst nog terug digivolven naar Koromon en Tsunomon.

De kinderen zijn omgeven door een helder licht. Iemand die via Kari spreekt vertelt dat het licht en de duisternis in de Digiworld in evenwicht moeten blijven en dat de wereld nu uit balans is en de duisternis overheerst. Ze worden meegenomen naar de Aarde naar 4 jaar geleden, de tijd dat ze getuigen waren van het gevecht tussen Greymon en Parrotmon.

Ze keren door een poort terug naar een andere geheimzinnige plaats. Het blijkt de ruimte met poort te zijn die later door Myotismon werd gebruikt.

Als een film zien ze beelden uit het verleden voorbijkomen. Ze zien geheimzinnige in lange gewaden geklede figuren die hard aan het werk zijn om de digitale wereld in balans te houden. Ze hadden alle Digimons van de Digidestined als Digi-eieren, en ook de digivices, tags en crests. Een hele groep mechanische Digimons viel hen aan en vernietigde de plek. Piedmon verscheen en probeerde alles te stelen, maar een nog jonge Gennai probeert hem tegen te houden. Piedmon plantte een soort kwaadaardig zaadje in hem, maar dat hield hem niet tegen. Gennai ontdeed een Mekanorimon van zijn Bakemon bestuurder, greep de Digi-eieren en alle apparaatje en vloog er vandoor.

De mechanische Digimons gingen in de achtervolging. Gennai werd bijna neergeschoten waarbij het ei van Gatomon verloor. Uiteindelijk wist Gennai te ontsnappen en de rest van de Digi-eieren groeide op op File Island. Terwijl ze wachtten op op de Digidestined kwamen de eieren uit en digivolveden ze naar hun In-Training vorm. Uiteindelijk arriveerden de Digidestined en de rest is, zoals bekend, historie.

De kinderen keren terug naar het bos en Kari wordt weer wakker en herinnert zich niets van wat er is gebeurd. Tai en Matt vergeven elkaar, maar Matt besluit dat hij toch even zijn gang moet kunnen gaan om zichzelf beter te leren kennen. Mimi wil ook alleen achterblijven want ze wil geen geweld meer meemaken. Joe blijft bij Mimi om haar gezelschap te houden.

Biyomon merkt op dat de groep weer uit elkaar valt, net nu ze eigenlijk weer bij elkaar waren. Gatomon merkt echter op dat als ze echt de Digidestined zijn, het lot hen wel weer bij elkaar zal brengen als de tijd zo ver is. De rest van de groep gaat op weg om de Dark Masters te vinden en om het verstoorde evenwicht de Digiworld te herstellen.

Paradijzen
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Affiliates
Affiliate?