Digimon Paradijs
Digimon Paradijs
De Site
Welkom
Nieuws
Info
Digimon Analyzer
Digimon: The Movie
Seizoen 2
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Multimedia
Seizoen 1
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Ruilkaarten
Serie 1
Serie 2
Battle Cards
Starter Serie 1
Booster Serie 1
Booster Serie 2
Booster Serie 3
Movie Promo's
Games
Digimon World
Multimedia
Midi Files
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Contact
E-mail

De terugkeer van Etemon

Ogremon wordt achterna gezeten door een bende Woodmons. Op het moment dat Ogremon in de val zit komt er een meteoor uit de lucht vallen die de Woodmons vernietigt en Ogremon de lucht in blaast. Ook Tai en de rest van de Digidestined die zijn overgebleven zien de meteoor inslaan, maar ze zijn net bij het huis van Puppetmon aangekomen en hebben geen tijd om hun missie te onderbreken. Ze gaan het huis in om Puppetmon te zoeken en te vernietigen.

Joe en Mimi zijn samen op weg. Ook zij hebben de meteoor zien inslaan en gaan op onderzoek uit. Ze vinden een gewonde Ogremon. Joe wil snel vluchten omdat Ogremon een oude vijand van hun is, maar Mimi gaat naar hem toe en verzorgt zijn wonden. Ogremon is Mimi dankbaar voor haar verzorging en valt hen niet aan. Opeen verschijnt Puppetmon! Hij valt de twee kinderen aan maar dan verschijnt er nog een andere Digimon, MetalEtemon!

Etemon vertelt hoe hij na zijn gevecht met MetalGreymon door een vortex was opgezogen. Hij was afgeslacht en bijna vernietigd, maar hij wist te overleven. Zijn haat voor de Digidestined groeide en hij wachtte tot hij zijn nieuwe sterkere vorm had bereikt. Puppetmon is op zijn teentjes getrapt dat MetalEtemon de kinderen wil vernietigen en Puppetmon en MetalEtemon beginnen te vechten. Joe en Mimi maken van de gelegenheid gebruik om te ontsnappen.

Terug in Puppetmons huis, kunnen Tai en de anderen Deramon en Floramon overtuigen om hen te helpen bij hun gevecht tegen Puppetmon. De twee op planten lijkende Digimons zijn Puppetmons bedienden, maar ze willen hem niet meer helpen bij het vernietigen van onschuldige Digimons. Puppetmon komt thuis en komt tot de ontdekking dat de kinderen zijn twee bediendes tot muiterij hebben aangezet. Ze beschieten Puppetmon met een kanon.

Op hetzelfde moment komt er een geheimzinnige Digimon uit de bosjes, die het pad van Joe en Mimi kruist. Hij lijkt op een enorme gele, met slagtanden uitgeruste, leeuw. Wat staat de Digidestined nu weer te wachten?

Paradijzen
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Affiliates
Affiliate?