Digimon Paradijs
Digimon Paradijs
De Site
Welkom
Nieuws
Info
Digimon Analyzer
Digimon: The Movie
Seizoen 2
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Multimedia
Seizoen 1
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Ruilkaarten
Serie 1
Serie 2
Battle Cards
Starter Serie 1
Booster Serie 1
Booster Serie 2
Booster Serie 3
Movie Promo's
Games
Digimon World
Multimedia
Midi Files
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Contact
E-mail

Ogremons eer

De nieuw verschenen Digimon neemt Joe en Mimi mee naar een veilige plek. Ogremon volgt en ze komen bij een verlaten stad, die geheel in puin ligt. Het is de plek waar Joe ooit moest werken in het restaurant. Ze gaan het restaurant in SaberLeomon keert terug naar zijn lagere vorm, Leomon!

Dankzij de aanraking met de digivices, die Tai en Matt gebruikten toen Leomon was bezeten door de Black Gears van Devimon, kan hij nu SaberLeomon, een Mega Digimon, worden. Hij heeft echter geen controle over zijn digivolven. Ogremon wil Leomon, zijn aartsvijand, aanvallen, maar een Gekomon en Otamamons onderbreken hun beginnende gevecht en hebben een leuke hereniging met Mimi.

Terug in Puppetmons huis, vuren de Digimons een kanon op hem af. Puppetmon is echter niet te stoppen en hij weet de deur te bereiken. Tai wil dat ze hem aanvallen en Puppetmon slaat op de vlucht, tenminste dat denken de kinderen. De kinderen achtervolgen Puppetmon, maar ze worden ingesloten door een groep RedVegiemons.

De Gekomons vertellen Mimi dat hun paleis was vernietigd door de Dark Masters. Ogremon en Leomon zijn het eens dat de Dark Masters moeten worden vernietigd. Mimi vindt het echter niet leuk dat er allemaal goede Digimons zijn doodgegaan bij hun gevechten uit het verleden, maar Leomon zegt dat de dingen die gebeurt zijn nu eenmaal moesten gebeuren om te kinderen sterker te maken en voor te bereiden op hun taak.

De kampioenen van de Digidestined reken af met de RedVegiemons, en Agumon warp-digivolvet om het gevecht met Puppetmon aan te gaan. Puppetmon gebruikt zijn touwtjes om WarGreymon als een marionet in zijn greep te houden. Hij dwingt WarGreymon om Tai en Kari aan te vallen, waardoor Gatomon digivolvet. Kabuterimon en Birdramon digivolven ook. Puppetmon, die zich toch wat in het nauw voelt gedreven, vraagt zich af hoe het komt dat de kinderen zo sterk zijn. Puppetmon besluit om te vluchten en hij gebruikt zijn kracht om zijn huis tot leven te wekken!

MetalEtemon komt bij het restaurant aan en Leomon digivolvet om aan te vallen. Gomamon digivolvet, maar Mimi wil Palmon niet laten vechten. Ze proberen de plek te verlaten en Ogremon wil MetalEtemon tegenhouden. Mimi wil hem echter vanwege zijn verwondingen niet laten vechten. MetalEtemon vuurt een aanval af op Mimi. SaberLeomon springt in het schot en hij raakt gewond.

Joe laat Ikkakumon digivolven naar Zudomon en hij gebruikt zijn Vulcan's Hammer om MetalEtemon's dikke metalen pantser te breken. SaberLeomon valt MetalEtemon aan om hem de definitief uit te schakelen, en digivolvet dan terug naar Leomon.

Puppetmons huis houdt de Digimons van de kinderen bezig en Puppetmon probeert te ontsnappen. Hij rent het bos in maar loopt daar tegen een bekend gezicht aan, MetalGarurumon! Puppetmon probeert hem in zijn macht te krijgen met zijn touwtjes, maar hij heeft niet genoeg kracht. MetalGarurumon schakelt Puppetmon uit met zijn Metal Wolf Claw en het huis stort in elkaar. Puppetmon is vernietigd en Matt verdwijnt weer het bos in. Het bos begint uit elkaar te vallen nu de Dark Master van het bos is verslagen, en dus moeten de Digidestined snel een veilige plek zien te bereiken.

Leomon is dodelijk gewond, maar hij vertelt Joe en Mimi dat hij eens terug zal keren in Primary Village. Ogremon en Leomon sluiten vrede en Leomon lost op in het niets. Joe wil naar Primary Village gaan, maar Ogremon vertelt hem dat ook die plek is vernietigd door de Dark Masters. Ze zullen de Dark Masters moeten vernietigen om Primary Village weer terug te krijgen. Mimi besluit om verder te vechten om de Digiworld weer te laten veranderen naar zijn oorspronkelijke toestand. Ogremon vergezelt Joe en Mimi op hun reis. Ook Gekomon en Otamamon mogen mee, maar alleen als ze Mimi niet meer prinses noemen.

Paradijzen
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Affiliates
Affiliate?