Digimon Paradijs
Digimon Paradijs
De Site
Welkom
Nieuws
Info
Digimon Analyzer
Digimon: The Movie
Seizoen 2
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Multimedia
Seizoen 1
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Ruilkaarten
Serie 1
Serie 2
Battle Cards
Starter Serie 1
Booster Serie 1
Booster Serie 2
Booster Serie 3
Movie Promo's
Games
Digimon World
Multimedia
Midi Files
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Contact
E-mail

Mijn zusters hoede

Tai, Izzy, Kari en Sora lopen over een weg. Ze zijn allemaal moe, maar Kari lijkt het wel niet helemaal in orde te zijn. Uiteindelijk stort ze in en valt neer op de weg. Ze is te ziek om verder te gaan. Tai is behoorlijk bezorgd om haar en ze proberen een plek te vinden om haar heen te brengen. Tentomon ontdekt dat er een stad in de buurt is, en wat voor een stad! Het is een mengeling van de grootste steden in de wereld, die samen één grote supermetropool vormen. De stad zelfs ziet er echter verlaten uit. Kabuterimon landt met de kinderen vlakbij een huis en ze brengen Kari naar binnen.

Tai en Izzy gaan op zoek naar medicijnen en Izzy sluit zijn laptop aan op het netwerk van de stad om een kaart te krijgen van de ziekenhuizen in de omgeving. Er zijn meerdere ziekenhuizen en ze gaan op weg naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis. Machinedramon heeft echter gemerkt dat ze aangesloten waren op zijn netwerk en hij stuurt zijn troepen naar alle ziekenhuizen in de stad. Tai en Izzy arriveren bij het ziekenhuis waar een enorme voorraad aan medicijnen is. Maar welk medicijn hebben ze nu nodig? Izzy sluit zijn computer weer aan en al snel heeft hij het juiste medicijn gelokaliseerd. Zonder het te weten heeft Izzy echter hun positie weer verraden aan Machinedramon.

Als ze het ziekenhuis willen verlaten worden het ziekenhuis aangevallen door een legertje Mekanorimons en Tankmons. De kinderen duiken net op tijd door een deur als ze ingesloten zitten tussen een Mekanorimon en een Tankmon. De twee Digimons vuren hun aanvallen af en raken elkaar. Tai en Izzy maken gebruik van de rook en de verwarring om te ontsnappen. Ze kunnen echter niet rechtstreeks naar het huis waar Kari is terugkeren vanwege de vele troepen die de op straat op zoek zijn naar hun. Izzy sluit zijn laptop weer aan op het netwerk om zo een route tussen de troepen door te vinden, maar het enige resultaat is dat alle troepen opeens recht op hun afgestormd!

Eindelijk gaat er bij Izzy een lichtje branden en realiseert hij zich dat de verbinding met het netwerk elke keer hun positie verraadt. Tai is woedend en gaat te keer tegen Izzy, maar hij verontschuldigt zich meteen. Hij voelt zich verantwoordelijk voor de ziekte van Kari, omdat hij haar mee liet komen naar Digiworld. Ook de herinnering aan een vergelijkbare situatie in het verleden maakt de situatie alleen nog maar erger. Heel lang geleden was Kari en was ze niet naar school gegaan. Toen Tai thuis kwam wilde hij voetballen maar hij wilde ook zijn zusje niet alleen laten. Daarom nam hij haar mee naar buiten om met haar te spelen. Hierdoor werd ze alleen nog maar zieker en belandde ze doodziek in het ziekenhuis.

Izzy probeert een nieuw trucje uit. Hij maskeert zijn signaal zodat het lijkt alsof ze op meerdere plekken tegelijk zijn. Nu kan hij rustig kijken waar de slechte Digimons zich bevinden. Machinedramon is echter helemaal niet blij. Hij laat Megadramon en Gigadramon de stad bombarderen. Megadramon en Gigadramon blazen twee wijken van de stad helemaal de lucht in voordat ze de wijk bereiken die vlak bij het huis is waar Kari is. Tai en Izzy haasten zich snel naar het huis en zien dat het huis er gelukkig nog staat. Als ze het huis binnengaan, vernietigen de raketten van de Dramons het huis!

T.K. komt samen met de anderen te voorschijn uit de bosjes. Hij had gezien dat de Dramons de hele stad aan het opblazen waren en had toen besloten om een veiligere plek te zoeken. Dan duikt Machinedramon op achter de kinderen! De kinderen proberen te schuilen in een wolkenkrabber maar Machinedramon vernietigt het gebouw met zijn Giga Cannon. De kinderen en hun Digimons storten in een donkere afgrond...

Paradijzen
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Affiliates
Affiliate?