Digimon Paradijs
Digimon Paradijs
De Site
Welkom
Nieuws
Info
Digimon Analyzer
Digimon: The Movie
Seizoen 2
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Multimedia
Seizoen 1
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Ruilkaarten
Serie 1
Serie 2
Battle Cards
Starter Serie 1
Booster Serie 1
Booster Serie 2
Booster Serie 3
Movie Promo's
Games
Digimon World
Multimedia
Midi Files
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Contact
E-mail

Het Kristal van Licht

Kari is bewusteloos na de val in de donkere afgrond. T.K. en Gatomon discussiŽren over de menselijke slaapgewoontes totdat Kari wakker wordt. Patamon, Biyomon en Sora komen weer terug na een korte verkenning van de omgeving waarin ze beland zijn. Ze konden de rest van de kinderen niet vinden, maar ze hebben wel het medicijn gevonden dat Tai had meegenomen uit het ziekenhuis.

Met zijn drieŽn gaan op weg door de ondergrondse tunnels. Ze horen geluiden van machines en het geschreeuw van een onbekend figuur. Het is WaruMonzaemon, een slechte, kwaadaardige versie van Monzaemon. Hij dwingt allemaal Numemons om voor hem te werken. Kari is geschokt als ze geketende Numemons ziet en ze vertelt Gatomon dat ze de Digimons moeten bevrijden. Sora en T.K. lokken WaruMonzaemon weg, maar Biyomon en Patamon hebben te weinig energie om te kunnen digivolven. Plotseling hebben ze weer meer dan genoeg energie en kunnen ze sneller vliegen dan ze ooit gedaan hebben.

Ze keren terug naar de grot waar de Numemons op hun knieŽn gaan en buigen voor "Koningin Kari". WaruMonzaemon probeert de slijmerige opstandelingen te straffen, maar Kari is omgeven door energie, en Gatomon en Patamon digivolven. Ze verslaan gemakkelijk de slechte teddybeer en Kari's crest begint te gloeien. Kari zegt dat het licht hen naar de anderen zal leiden. WaruMonzaemon was niet vernietigd door de Digidestined, en hij brengt verslag uit bij zijn meester, Machinedramon. De beer is nog helemaal ontdaan over zijn vele verwondingen, maar Machinedramon is alleen maar geÔnteresseerd in informatie over de kinderen.

Ondertussen zijn Tai en Izzy op zoek naar Kari. Tai blijft maar doorgaan hoewel de anderen door oververmoeidheid op instorten staan. Izzy is aangebrand en hij schreeuwt naar Tai. Tai wordt kwaad en hij stompt Izzy. Dan horen ze dat iemand hen achtervolgt. Ze doen nog steeds alsof ze vechten en duiken een hoek in. Agumon en Tentomon proberen te digivolven, maar ook zij hebben, net als Biyomon en Patamon, te weinig energie.

Hun achtervolger komt te voorschijn en het is Andromon! Hij heeft een verzetsgroep opgericht om tegen Machinedramon te vechten en hij was in het riool op zoek naar nieuwe rekruten. Hij weet dat de andere Digidestined er aan komen, maar plotseling verschijnt ook Machinedramon! Terwijl Andromon hem aanvalt, komen ook de andere kinderen op de plek aan. Machinedramon rekent af met Birdramon, Angemon en Angewomon. Als hij de kinderen wil aanvallen komen de Numemons te voorschijn en ze vallen de gigantische machine aan. Met ťťn simpele Giga Cannon vernietigt Machinedramon alle Numemons. Kari's hart breekt bij het verliezen van zoveel vrienden. Ze wordt weer kracht en energie vervult en Agumon heeft nu genoeg energie om te warp-digivolven.

WarGreymon valt Machinedramon aan, maar hij raakt ernstig gewond. Hij digivolvet terug naar Koromon en zit onder de littekens. Machinedramon staat op het punt om Koromon te vernietigen, maar hij weet nog niet dat WarGreymon hem behoorlijk beschadigd heeft voordat hij terug digivolvede. Langzaam begint Machinedramon in stukjes uiteen te vallen en lost hij op in het niets! De derde Dark Master is vernietigd.

Kari wil een monument bouwen ter herinnering aan de Numemons en iedereen is het daar mee eens en helpt een handje. De grotten zijn instabiel aan het worden na de vernietiging van Machinedramon, en Andromon en de Digidestined zoeken snel een veiligere plek aan het oppervlak. Er is nog Dark Master over, maar hij is wel de sterkste en gevaarlijkste van allemaal! Het is tijd om situatie in Digiworld weer te herstellen naar zijn oorspronkelijke toestand.

Paradijzen
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Affiliates
Affiliate?