Digimon Paradijs
Digimon Paradijs
De Site
Welkom
Nieuws
Info
Digimon Analyzer
Digimon: The Movie
Seizoen 2
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Multimedia
Seizoen 1
Het Verhaal
Karakters
Afleveringen
Titelsongs
Plaatjes
Kleurplaten
Bewegende Plaatjes
Achtergronden
Ruilkaarten
Serie 1
Serie 2
Battle Cards
Starter Serie 1
Booster Serie 1
Booster Serie 2
Booster Serie 3
Movie Promo's
Games
Digimon World
Multimedia
Midi Files
Online Games
Woordzoeker
Schuifpuzzel
Contact
E-mail

Joe's strijd

Spiral Mountain is bijna vernietigd. Er is nog slechts één Dark Master over en Joe en Mimi zijn vastbesloten om hem te stoppen. Frigimon en Meramon voegen zich bij Joe en Mimi. Mimi heeft honger en de Digimons gaan op zoek naar eten. Ze eten allemaal wat en doen daarna even een dutje. Joe droomt over zijn broer Jim, die hem vertelde dat hij zijn eigen leven moet leiden. Joe wordt wakker en neemt de wacht over van Ogremon, waar hij besluit een nieuwe persoon te zijn. Hij wil niet meer een slappeling van een leider zijn en hij neemt zich voor om stoerder en sterker te zijn in de toekomst!

Kari en T.K. bouwen een monument voor alle Numemons die zijn vernietigd door Machinedramon. Ze bevinden zich in een woestenij terwijl de rest van Digiworld zich heeft hersteld naar de oorspronkelijke toestand. Mimi en Joe komen eindelijk bij Primary Village aan, maar alles is vernietigd! Joe hoort het geluid van een mondharmonica en iedereen haast zich om Matt te vinden!

In de andere groep koppelt Izzy zijn laptop aan Andromon en gebruikt zijn geothermische energie om een kaart te maken van Spiral Mountain. Andromon detecteert een indringer en niet veel later verschijnt LadyDevimon! Koromon digivolvet naar Agumon, maar dat helpt niet veel. Patamon, Biyomon, Gatomon en Tentomon digivolven om te helpen. LadyDevimon schakelt de kampioenen gemakkelijk uit, en Tai draagt iedereen op om weg te gaan en Matt te zoeken. Agumon is er klaar voor om te warp-digivolven en Angewomon blijft achter om hem te helpen.

Joe en Mimi vinden de mondharmonicaspeler, Elecmon. Hij voelt zich schuldig voor de vernietiging van Primary Village. Hij is onder de indruk dat T.K. en Patamon hebben geholpen bij de vernietiging van de Dark Masters en hij besluit om met hen mee te gaan. De mondharmonica waar Elecmon op speelde was wel van Matt en Joe besluit om in zijn eentje op zoek te gaan. Hij vertelt Mimi dat ze hem niet moeten volgen zodat hij zijn eigen weg kan vinden.

Angewomon zit in de problemen in het gevecht tegen LadyDevimon. Izzy laat Kabuterimon digivolven naar MegaKabuterimon en laat hem het strijdperk betreden. Angewomon en LadyDevimon houden een vuistgevecht, en MegaKabuterimon redt Angewomon van LadyDevimons Black Wing aanval. Uiteindelijk beslist Angewomon het gevecht met de slechte heks met haar Heaven's Charm. Nu LadyDevimon is verdwenen verschijnt eindelijk Piedmon. Agumon warp-digivolvet naar WarGreymon.

Alle kinderen zijn op weg om weer bij elkaar te komen om de laatste Dark Master te verslaan. Zullen ze op tijd zijn?

Paradijzen
Dragonball Paradijs
Hamtaro Paradijs
Medabots Paradijs
Pokemon Paradijs
Sailormoon Paradijs
Yu-Gi-Oh Paradijs
Kleurplaten Paradijs
Interessant!
Affiliates
Affiliate?